OCA JE UPOZNALA KAD JE IZAŠAO IZ ZATVORA, A UBRZO JE PREMINUO: Kemezova sada pokazala kako je izgledao! EMOTIVNO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

RASTUŽILA SE

OCA JE UPOZNALA KAD JE IZAŠAO IZ ZATVORA, A UBRZO JE PREMINUO: Kemezova sada pokazala kako je izgledao! EMOTIVNO! (FOTO)

Rijaliti -

Milica Kemez je još u rijalitiju otkrila da je oca upoznala kada je izašao iz zatvora, a sada je podelila emotivnu fotografiju.

Ona je ostala bez oba roditelja, majčinu sliku je prvi put videla kada je otišla na groblje, a oca je upoznala nešto kasnije, kada je izašao iz zatvora, ali je i on ubrzo preminuo.

foto: Printscreen

"Kad sam došla u Novi Sad, u treću hraniteljsku porodicu, rekli su mi: 'Milice, našli smo vam porodicu'. Rekli su mi da mi mama nije živa, da je umrla pre sedam godina. Ja to nisam znala. Ubrzo nakon toga je preminuo moj deda. Majčinu sliku sam prvi put videla na grobu. To je bio jedan od mojih najtežih trenutaka u životu, jer nisam morala tu da je upoznam. Saznala sam da mi je otac bio u zatvoru, imao je problema s alkoholom. Bio je na štakama, koliko znam...", ispričala je ona u rijalitiju.

Kemezova je sada na svom Instagram profilu objavila sliku svog oca, a mnogi su primetili da izuzetno liči na njega.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track