LOPOVE, VEPRINO OD 160 KILA, IDEŠ U ZATVOR! Bora POBESNEO kad se ona uključila u program i otkrila sve LAŽI! HAOS UŽIVO
Foto: Pritnscreen

SVAĐA UŽIVO

LOPOVE, VEPRINO OD 160 KILA, IDEŠ U ZATVOR! Bora POBESNEO kad se ona uključila u program i otkrila sve LAŽI! HAOS UŽIVO

Rijaliti -

U program se uključila Tanja iz Novog Sada, koja je drugaricaMilice Kemez sa kojom Bora i Milica imaju problem zbog navodno neplaćenih računa iz salona Kemezove, za koji je Tanja bila zadužena dok je ona bila u "Zadruzi 3".

- Borine tvrdnje koje je malo pre izneo, nisu tačne. Sa Milicom sam se videla kad je izašla iz Zadruge, preneli smo sve njene stvari za Beograd. Posle toga smo je vozili za Šimanovce da sačeka Boru. Bora, Milica i ja smo se našli sa gazdaricom lokala. Što lažeš, mislili ste da se neću uključiti? Ti si poznat po lažima. Neka me nazovu novinari, sve ću im pokazati. Milica nije imala ni jednu radnicu. Sve lažu. Milica kad je krenula u Zadrugu u tom salonu sam radila samo ja. Salon već u novembru nije radio kako treba - pričala je drugarica i nastavila:

foto: Pritnscreen

- Ja protiv njihove veze nismo imala ništa. Milica nije ostavila nikog u salonu kad je ušla u Zadrugu. Kome pretiš ti, Boro, koga ćeš ti da otvoriš? Idi traži azil. Da sam slušala roditelje ne bih došla u ovu situaciju. Miličin salon je zvanično zatvoren 1. februara. To je Miličin salon i nameštaj je njen. Frizerka je dala otkaz u januaru, koja je radila jednu smenu. Ja ni u jednom trenutku nisam rekla da je salon propao zbog Bore. Nemojte više da lažete. Ja sam se trudila kad je ona ušla u septembru. Ja sam u podrumu radila nokte, a gore je radio frizerski deo. Ja sam se sa Milicom videla, a Bora je svaki put bio tu. Milica je rekla da dolazi u šest po stvari, a Milice nije bilo. Ja sam čuvala njene stvari 11 meseci. Od čega da platim porez, kad je frizerka pravila pazara 40 000 dinara. Bile smo bliske ja i Milica. Pred Novu godinu sam htela već da zatvorimo salon. Njena sestra je rekla da Milici to ne govorimo. U januaru smo rešili da zatvorimo. Smešni ste. Ti dokaži da sam ukrala. Bora je pokazao i video snimke na kojim se vidi sporna situacija iz Miličinog salona - rekla je drugarica.

- Milica nije tikva bez korena, da možeš da joj uzmeš novac. Ukrala si novac. Debela krmačice. Veprino jedna, od 160 kilograma žive vage. Pokažite snimak iz salona. Devojku si presekla. Rekla si da joj je bolje da ode iz Novog Sada. Uradila je Milici nokte i frizure u novom salonu za 10000 dinara. J*bem li ti mamu! Policija će doći sa advokatima, sve ćeš platiti. Uhapsiće te! Fanovi su joj slali stvari, ne ti. Zbog tebe se Milica trese i ne možemo da uživamo. Pokazaću i snimak gde je izbacila sve u džakovima. Ti si opterećena Zadrugom, uđi na mesec dana, da te ja otvorim. Kuče je uginulo zbog tebe, ostavljla si joj po tri dana u salonu! Džakove joj izbacila. Ti si loš čovek. Tebe se te devojke plaše - urlao je Bora, a sve pogledajte u snimku ispod.

foto: Pritnscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja