IVANIJA BAJIĆ POBEDNIK PAROVA 8! Devojka iz Šipova osvojila 30.000 € i KRUNU, Ivan Marinković večno drugi!
Foto: Printscreen

Finale

IVANIJA BAJIĆ POBEDNIK PAROVA 8! Devojka iz Šipova osvojila 30.000 € i KRUNU, Ivan Marinković večno drugi!

Rijaliti -

Posle skoro 12 meseci pobednik Parova 8 je Ivanija Bajić, devojka iz Šipova, iz Republike Srpske. Ona je osvojila krunu i 30.000 evra, dok je drugo mesto osvojio Ivan Marinković. Marinkoviću je ovo četvrto finale, a po drugi put je osvojio drugo mesto.

02.15 - Ivanija Bajić pobednica Parova 8!

foto: Printscreen

02.00 - "Ovo je užas, pored jednog Milutina, Ivanija nema veza sa finalom. Ja sam spreman da budem drugi put drugi. Ova devojka nema veze sa finalom. Koga ti da pobediš, devojko?", napao je pre proglašenja pobednika.

"On je od prvog dana zna da sam mu ja najveći protivnik. Videćeš kakav si gubitnik, od devojčice koja ti može ćerka da bude. On će da izgubi jer je loš čovek", odbrusila mu je Ivanija.

foto: Printscreen

01.55 - "Ja sam drugi, zamislite da sam nastavio da govorim da glasaju za mene, urnisao bih sve. Ivanija nema ništa, ona je mlada, ući će i sledeće sezone, ona nije Veljkovićeva", vikao je Marinković.

"Osećam se savršeno, prezadovoljna sam i da budem druga, uspela sam što sam htela", rekla je Ivanija.

foto: Printscreen

01.35 - Pavao Vladilo kao trećeplasirani je napustio luksuznu vilu u Zemunu.

"Nisam očekivao da ću ostati do finala. Ovo je ogroman uspeh. Mislim da će Ivanija da pobedi", rekao je nasmejani Pavao.

foto: Printscreen

01.15 - Milutin Radosavljević Mili, baš kao i prošle sezone, zauzeo je četvrto mesto.

"Zaista je bilo mukotrpno, ali šta je tu je, zadovoljan sam svojim rezultatom", rekao je Mili čim je izašao iz vile.

"Ja sam sam sebe pobedio, bavio sam se psihologijom. Ojačao sam, jedna lekcija više", dodao je Milutin, koji je rekao da će pobedi Ivan ili Ivanija.

foto: Printscreen

00.50 - Snežana Jovićić je zauzela peto mesto. Ona je izbačena iz vile.

"Hvala svima koji su me podržavali godinu dana", rekla je Snežana, koja je pala u zagraljaj svojoj baki.

foto: Printscreen

00.35 - Posebnu nagradu i krunu dobila je rediteljka Jelena Golubović. Jelena smatra da će Ivanija da pobedi, dok će Ivan Marinković biti najveći gubitnik.

foto: Prntscreen

00.20 - Baka iz Užica stigla je samo da vidi Ivana Marinkovića. Ona je zagrlila Jelenu i ispričala je svoju tužnu priču i kako je živa samo zbog Marinkovića.

"Ja sam njega videla kada je imao tri godine. Prošlo je šest godine kako je moj sin umro, a ja nisam tri godine gledala ni televiziju, nigde nisam išla. Došla mi je komšinica i rekla da gledam Parove, Goce Tržan muž, a neka trudna s njim, ja pustila, Ivan tamo, ona baba ga napada, a on kaže da joj je ćerka kriva a ne on. Ona mu kaže da mu neće dati da vidi dete, a on, srce moje, kaže da će da ukrade bebu i da je u Sarajevu krsti. Tri godine ja živim s tom nekom njegovom šalom, davno bih umrla da nije njega. Nikako nisam mogla da vas dobijem. Zvala sam predsednika opštine Zemun da me spoje sa Ivanom Marinkovićem", pričala je baka.

Marinković je zaplakao. "Ovo je najveća pobeda", rekao je Ivan gledajući baku koja ga obožava.

1 / 5 Foto: Prntscreen

00.15 - Jelena Ilić je napustila luksuznu vilu u Zemunu. Ivan ju je samo poljubio, čak je nije ni ispratio do vrata.

"Čekaj me", samo joj je poručio!

"Stigla sam do kraja, kao i prošle godine, zadovoljna sam. Prošle godine sam bila osma, ove šesta, presrećna sam. Na gledaocima je da prosude da li je bilo lažno ili da li smo se Ivan i ja vodili emocijama. Nisam promenila mišljenje o Ivanu, suludo je da promenim mišljenje posle dve godine veze. Ostajemo zajedno", rekla je Jelena, koja se nadam da će Ivan pobediti.

foto: Printscreen/Happy

00.00 - Rakac, Milijev otac, otkrio je da njegov sin neće ući u Parove 9.

"Dobro si izdržao, 44 meseca si bio u rijalitiju", rekao je Rakac sinu.

foto: Printscreen/Happy

Zorana je istakla da joj je glavni motiv bio da peva, a dodala je da nije očekivala da uopšte dođe do ove pozicije.

foto: Printscreen/Happy

22.50 Na vratima su stajali Ivan Marinković, Milutin Radosavljević Mili i Jelena Ilić, a mnogima je bilo čudno kada su se najjači igrači našli pred vratima. Ipak, rijaliti je napustila Zorana Losić.

foto: Printscreen/Happy

Palčicu je dočekala majka, kojoj je prethodno pozlilo, a naglasila je da je presrećna što je ćerka sa njom. Anastasija je imala potrebu da svoje bivše cimere "časti" uvredama:

"Sledeće godine se vidimo na prvom mestu, hvala svima što su me podržavali, a marš p*čke jedne koje ste ispale pre finala", vrisnula je Anastasija dok je divljala po studiju, a mnogi su bili iznenađenji njenim ponašanjem. Inače, Anastasijina majka nije se pozdravila sa njenim dečkom Albertom i odbila je da mu pruži ruku.

foto: Printscreen/Happy

22.20 Anastasija Stanojević Palčica ispala je iz rijalitija. Ona je prethodno održala predavanje Miliju kako rijaliti smatra svojim poslom, dok je njemu to život.

foto: Printscreen/Happy

Izabela Alijoski napustila je vilu "Parova" na iznenađenje mnogih.

foto: Printscreen/Happy

22.55 Ivan je u besu Milija udario lepezom, pa se svađa nastavila. Njih dvojica psovali su i vikali ispred vrata, dok su drugi pokušali da ih razdvoje.

1 / 3 Foto: Printscreen/Happy

"Sad ću da uđem u četvrti mesec. Svi su presrećni što se nas tiče", rekla je Teodora koja je dočekala Mastora, a on je odmah priznao da će živeti sa njom, kao i da ima planove koje ne želi da otkriva.

foto: Printscreen/Happy

22.25 Džonatan Mastor izbačen je iz rijalitija, a svi su se pitali da li će ga njegova trudna izabranica Teodora Čelarević čekati u studiju.

1 / 6 Foto: Printscreen/Happy

"Rekao sam Palčici da smo pokazali negativnu i ono što ne treba. Ako se bude promenila, bićemo zajedno", rekao je Galorini kog je dočekala sestra Dina, ali i roditelji njegove devojke. Palčicin otac izašao je da pozdravi Alberta, ali je njenoj mami pozlilo.

foto: Printscreen/Happy

22.00 Posle Milijane, rijaliti je napustio Albert Galorini, koji je u "Parovima" započeo vezu sa Anastasijom Stanojević Palčicom.

foto: Printscreen/Happy

"Nisam očekivala da će se Milojko pojaviti u studiju, ali sam presrećna što sam uopšte dospela u finale. Od Milojka sam mlađa 53 godine, ušla sam udata, a izašla razvedena", rekla je Božićeva, a smešio joj se Era Ojdanić koji se tu našao.

foto: Printscreen/Happy

Ona je iz "Parova" izašla nasmejana i poručila svima da ih čeka u studiju.

foto: Printscreen/Happy

21.40 Milijana Božić postala je poznata po braku sa Milojkom koji je znatno stariji od nje, a sada je prva izbačena iz rijalitija.

foto: Printscreen/Happy

21.30 Milutin Radosavljević Mili rasplakao se na samom početku, a svi su prišli da ga teše.

1 / 6 Foto: Printscreen/Happy
foto: Printscreen/Happy

21. 20 Đina i Đorđe Tomić pojavili su se u rijalitiju kao specijalni gosti, a svi znaju da su nedavno dobili bebu.

"Osečam se fantastično, izašli smo u nezgodnom trenutku, ali beba raste, sve je super", rekla je Đina.

1 / 6 Foto: Printscreen/Happy
foto: Printscreen/Happy

21.00 Voditeljka rijalitija Jelena Maćić na samom početku pozvala je učesnike u dvorište gde ih je dočekala muzika uživo.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track