REPER ZA NASTUP UZIMA 6.000 €, A HONORAR ZA RIJALITI JE OGROMAN! Dobio je posebno kupatilo, a jedan uslom mu je VAŽAN
Foto: Damir Dervišagić

higijena mu na prvom mestu

REPER ZA NASTUP UZIMA 6.000 €, A HONORAR ZA RIJALITI JE OGROMAN! Dobio je posebno kupatilo, a jedan uslom mu je VAŽAN

Rijaliti -

Vuk Mob jedan je od najplaćenijih i glavnih aduta četvrte sezone rijaliti programa „Zadruga“, a budući da će na imanju u Šimanovcima provesti skoro deset meseci, reper je zahtevao posebne uslove. Vuk odlično zarađuje, za nastup sa di-džejem dobija 6.000 evra. S obzirom na to da bi Zadruga 4 trebalo da traje deset meseci, tražio je od producenata baš veliki honorar

Zbog svega što je tražio, pregovori s produkcijom trajali su mesecima, da bi na kraju uspeo da dogovori ono što mu je bilo najvažnije, a to je zasebno kupatilo.

- Vuk se dugo premišljao o ulasku u rijaliti jer ni pod razno nije želeo da na duži period bude u društvu nepoznatih ljudi u zatvorenom prostoru. Iako ne deluje tako, poprilično je zatvoren i stidljiv, zbog čega mu je prvi zahtev bilo zasebno kupatilo koje nije pokriveno kamerama i koje neće koristiti niko od ostalih zadrugara. Objasnio je da bi bilo sramota da ga javnost gleda u intimnim situacijama, pogotovo što je na samom vrhu karijere i produkcija mu je posle nekoliko dana razmišljanja izašla u susret - objašnjava izvor i otkriva da je, osim kupatila, reper zahtevao i druge stvari.

foto: Nemanja Nikolić

- Svi koji poznaju Vuka znaju kakav je fanatik kada su čistoća i lična higijena u pitanju. Uplašio se na samu pomisao da neće imati kupke, dezodoranse, paste i četkice za zube. Zbog toga je zahtevao da sve što mu treba za ličnu higijenu ima u neograničenim količinama - kaže izvor i navodi da je Vuk zamolio da ga na svakih nekoliko nedelja obaveštavaju o stanju njegove trudne verenice.

-Budući da Vuk neće videti svoju verenicu do porođaja, kada po dogovoru s produkcijom može da izađe na neko vreme, zamolio je da ga u nekoliko rečenica obaveštavaju o trudnoći i bebi na svakih nekoliko nedelja - kaže na kraju razgovora izvor.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja