Najnovije vesti

PRETILA JE DA ĆE ME UBITI! Mišel Gvozdenović o paklu koji je trpeo zbog Miljane! POLICIJA Kulićima pretresala kuću
Foto: Damir Dervišagić

pakao

PRETILA JE DA ĆE ME UBITI! Mišel Gvozdenović o paklu koji je trpeo zbog Miljane! POLICIJA Kulićima pretresala kuću

Rijaliti

Mišel Gvozdenović tvrdi da mu je Miljana Kulić pretila da će ga ubiti očevim pištoljem ako ne pristane da bude s njom! Pevač je u "Zadruzi 4" ispričao detalje torture koju već deset godina trpi od kontroverzne Nišlijke.

foto: Printscreen

- Miljana mi je pretila da će uzeti pištolj od oca Siniše i ubiti me! Zvala je moje kolege i prijatelje i govorila im: "Spremite crvene i bele ruže za sahranu". Nije mi bilo svejedno jer je neuračunljiva i nikad se ne zna šta može da uradi. Prijavio sam je policiji, koja je pretresla porodičnu kuću Kulića u Nišu. Na Miljaninu, ali i na moju sreću, nisu našli oružje - ispričao je Mišel.

Granda" otkrio je da je Miljana pretila i njegovim roditeljima.

- Saznala je da se moji vraćaju autobusom za Čačak. Slala mi je poruke: "Znam da su ti mama i tata krenuli iz Holandije. Poginuće usput. Spremaj im sahranu." To me je mnogo potreslo i uznemirilo - ispričao je Mišel i dodao da je rijaliti zvezda čak obilazila i grobove njegovih predaka:

- Preselila se u Čačak da mi bude bliže, a onda je čak išla u susedno selo u kom su sahranjeni moji baba i deda. Tamo je bila na njihovom grobu! Meštanima se predstavila kao mlađa sestra moje mame Hane. Ne znam zašto je to radila, ali to je dokaz da je skroz luda!

foto: Printscreen

Gvozdenović je zabrinut da će Kulićeva dići ruku na njega i u rijalitiju. - Ovde imaju kamere! Ako me ubije na spavanju, zna se šta joj sledi! Ja sam poreklom iz Crne Gore i kod nas postoji krvna osveta. Da mi to uradi, bila bi mrtva - vikao je Mišel.

Rasplakala se

Miljana je na pevačevu ispovest reagovala tako što se rasplakala.

- Tada sam bila bolesna! Išla sam u bolnicu za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica" i pila lekove da bih se rešila opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Ostali pevači koje sam zivkala me sada gotive, samo si ti zlo od čoveka i ne možeš da mi oprostiš - požalila se Kulićeva.

I dalje me uhodi

Gvozdenović je ispričao da Miljana nikad nije prestala da ga uhodi. - I dalje me zivka i šalje mi klipove. Poslala mi je video kako Zola čuva njenog sina Željka. Što bi to mene zanimalo?! Ako prizna šta mi je sve radila i od srca se pokaje, možda joj oprostim - poručio je Mišel.

foto: Printscreen

kurir.rs/alo 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...