CIMERI JE OSUDILI ŠTO JE OSTAVILA DETE I UŽIVA U NOĆNIM PROVODIMA: Elena u rijalitiju iznela svoju stranu! BILA JE ŽRTVA
Foto: Printscreen/Happy

ISPOVEST

CIMERI JE OSUDILI ŠTO JE OSTAVILA DETE I UŽIVA U NOĆNIM PROVODIMA: Elena u rijalitiju iznela svoju stranu! BILA JE ŽRTVA

Rijaliti -

Elena Petrović našla se na meti napada rijaliti cimera kada je izjavila da je ostavila svoje dete, a potom otišla i nastavila život bez njega.

Kao razlog je navela da nije imala uslova da ga odgaja.

"Ja sam pobegla jer nisam želela da budem više deo te porodice. U jednom trenutku sam pobegla odatle. Mogu da vidim dete kada god želim. Nije mi se oduzelo, ja sam ga ostavila. Bila sam žrtva nasilja i otišla sam", ističe učesnica "Parova", pa dodaje:

"Ne mogu detetu pružiti lagodan život, zbog toga on nije sa mnom. Svoje dete volim najviše na svetu, i zauvek ću. Ljudi koji govore suprotno samo mogu da budu ljubomorni i odvratni. Nijedan roditelj ne bi rekao tako nešto drugom."

Elena sinu redovno plaća alimentaciju, ali njeni cimeri smatraju da ona previše izlazi noću, što nipošto nije pohvalno.

"Nemojte me napadati. Nakon što platim sinu alimentaciju ja sam onda mirna pa mogu da trošim ostatak novca", rekla je Petrovićeva koja je ronila gorke suze.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track