LILI JE ODBILA SVETSKI POZNATOG KOŠARKAŠA: On ju je zvao na večeru, ali ga SUROVO ODBILA! Detalji života bivše INSPEKTORKE (VIDEO)
Foto: Printscreen

HIT!

LILI JE ODBILA SVETSKI POZNATOG KOŠARKAŠA: On ju je zvao na večeru, ali ga SUROVO ODBILA! Detalji života bivše INSPEKTORKE (VIDEO)

Rijaliti -

Bora Santana poznat je po svom neodoljivom humoru, a ovog jutra bio je raspoložen za zbijanje šala na račun Ljiljane Stevanović Lili.

Kako je poznato, Lili je imala turbulentan život, tokom kog su joj se udvarali mnogi imućni i ljudi na pozicijama, kao i svetske zvezde.

"Ona ti je zgodnija od 70 posto ukućanki, kakvu frekvenciju glasa ima. Žena bi Bokiju oprostila Lili. Ko zna koga ima još tu, ne sme ni da se spominje, svetske elite", našalio se Bora.

foto: Printscreen

"Svetske elite", dodala je Lili.

"Je l' ti rekla da jedino Lili dolazi u obzir?", ubacio se Ša. Potom je Lili ispričala detalje Bori o večeri sa košarkašima koji su je pozivali na večere.

"NBA košarkaši, elita... Pričaj mi kako si se sporazumela sa njima? Jesi li znala ko je Toni Parker?", upitao je Bora.

"Govori pet jezika, ja sam mu rekla da uči i srpski, kad ovako lepo priča ostale jezike. Pa na engleskom, pozvao me je na večeru, ali nisam išla, imala sam tada dečka", ispričala je Lili.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja