ANĐELO PRIZNAO DA NIJE PREBOLEO TEODORU: Ivana se zbog njega razočarala, a on otkrio zbog čega NEĆE NIŠTA OZBILJNO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

REŠIO MISTERIJU

ANĐELO PRIZNAO DA NIJE PREBOLEO TEODORU: Ivana se zbog njega razočarala, a on otkrio zbog čega NEĆE NIŠTA OZBILJNO! (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon zurke i proslave rođendana Anđela Rankovića, i nakon poruka, balona i torte koja je bila namenjena njemu i Ivani Marinković, oni su se našli u garderoberu, i porazgovarali o svemu.

Ivana je mislila da se na početku sve desilo zbog Teodore Džehverović, i da je ona razlog njihovog raskola i razdvajanja. Međutim, Anđelo je to oštro demantovao, potom ponovio da to nije razlog.

"Ti si u jednom trenutku jedna osoba, potom druga. Kao da sebe tek upoznaješ, ne mogu da te skontam. Ti mene možeš da ukapiraš i sve znaš, ali ja tebe ne mogu da pohvatam. Niti mogu da razumem", rekla je Ivana.

foto: Printscreen

"Pa ne, samo se plašim, da kada bismo više vremena provodili zajedno, da bi se ti više zaljubila, i šta onda ja tebi kažem da to ne mogu, neću, i biće ružno prema tebi", rekao je Anđelo.

"Samo želim da se sklonim, i da nemamo ništa, ne mogu protiv emocija, jer da sam napolju, ja bih se sklonila, kapiraš", rekla je Ivana.

"Nisam budala, znam sve, nisam spreman ni za kakvu vezu, za ležanje, češkanje, maženje. Bes i razočarenje je u meni sada, a možda je i ono što si pominjala, i bivša, ne znam nemam želju za svim tim sada. Kapiraš? To je razlog što ja ne želim, jer ako ti mene vidiš da se grlim sa Minom, i plačeš, šta će biti za sedam dana? Ja možda želim da vreme provodim sa Ša, Šebezom, sutra dođe neka moja drugarica i treba da se plašim šta će da bude", rekao je Anđelo.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track