Najnovije vesti

MOGLA SAM DA ZAVRŠIM U ZATVORU ZBOG NJE, MISLI DA JE ŽELJKOVA MAJKA: Kulićke u žešćem sukobu zbog Zole, on tražio još jednu ŠANSU!
Foto: Printscreen7Zadruga

karambol u zadruzi

MOGLA SAM DA ZAVRŠIM U ZATVORU ZBOG NJE, MISLI DA JE ŽELJKOVA MAJKA: Kulićke u žešćem sukobu zbog Zole, on tražio još jednu ŠANSU!

Rijaliti

Miljana i Marija Kulić zaratile su na krv i nož zbog  Lazara Čolića Zole.

foto: Printscreen7Zadruga

"Ja ovo slušam svaki dan, jednostavno sam oguglao na ove stvari. Imao bih svašta da kažem na ovo kad me pljuje po stoti put... Borim se sa tim, neću da se svađam sa njom, ali ponižava me najniže. Ne moram da slušam pred ovim ljudima, kad slušam svaki dan ", počeo je Zola.

"Da li treba da lažem?", ubacila se Miljana.

"Ja sam taj koji je milion puta pretrpeo uvrede na račun majke i porodice, mnogo više nego ona. Ja sebe ne pravdam za uvrede prema Mariji, ali ja sam njoj mnogo veće oprostio. Što se tiče Miljaninog ponašanja, komplikovaniju osobu nisam upoznao. Sve joj smeta. Ona Mariji sa strane kaže sve i što jeste i što nije, naravno da će Marija da ima loše mišljenje o meni. Naravno da se posle svađamo, jer Miljana uđe u apartman i kaže svašta. Tako se stalno dešava. Ja ću se truditi maksimalno da budem podrška. Nadam se da će me manje u ovim izlaganjima ponižavati. Nisam ni ja za sve kriv. Nije ni njoj lako, rekla mi je da joj je cela porodica okrenula leđa. Biću uz nju, a ona nek prepiše sav novac na Marijin račun",  istakao je Čolić.

"Uradite to", dobacio je Lepi Mića.

"Džabe to, njoj će za deset dana da kaže da ide odavde i opet neće da zaradi pare", istakla je Marija.

"Ti mi mama prva kažeš da idem. Rekla si mi da se ne vraćam, jer sam najgora ", dodala je Miljana.

"Svaki drugi dan traži da ide kući, lupa na kapiju. Bruka se ovde. Ovo je takvo poniženje, kakva je ona ličnost? Nula od čoveka, đon-obraz, ja ne mogu da gledam da se ovako bruka i ponižava. Da ide po rehabu da se j i svašta, a rekla je da neće to da radi jer će dete da gleda snimke, a opet to radi. Bolje miran život bez para, nego da se bruka",  dodala je Kulićka.

foto: Printscreen7Zadruga

"Majka mi priča o odricanju, otac preti da će da se ubije zbog mene. Ja mislim da hoće da me zaplaše. Priča mi da će da zove policiju, policaja me zatekne vad kuće, dobijem 48 sati zabranu prilaska, samo zato što sam htela da odem kod njega. Mogla sam da završim u zatvoru zbog nje", urlala je Miljana.

"Neka ide kod njega ako hoće, što se luksuzira i uzima pare od svog deteta", zamerila je Marija.

"Ona misli da je ona željku Marija", dodala je Kulićeva.

"Ovo što oni rade je katastrofa. Oni ne mogu da se promene, posle dve godine i više... Dala sam im šansu, bili su u Nišu, ništa nisu uradili... Nema ništa od toga, odoše pare za dvadeset dana. Ako će da joj bude lakše, neka mi ne priča o njemu. I meni je teško, ja ima decu kod kuće. Neka me više ne opterećuje, ne zanima me njihova veza", zaključila je Marija, pa počela da plače.

foto: Printscreen7Zadruga

"Miljana i ja smo stvarno imali plan da promenimo neke stvari, ali se sve nešto pogrešno izdešavalo. Voleo bih da nam Marija da neko zeleno svetlo, samo malo da smanji tenziju, ja njoj neću uzvraćati više. Bar jednu šansu da nam da pravu. Ja znam da nisam najgori", dodao je Zola.

"Moj brat je rekao da imamo sreću što ne rade kazina zbog korone, inače teško nama kad se otvore igraonice. Svakodnevno su se svađali. On ide da igra igrice", nadovezala se Marija.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...