Najnovije vesti

IZVINJAVAM SE MAMI! DA TOMA VOLI NADEŽDU, NE BIH MU PRIŠLA: Paula bez dlake na jeziku o aferi s Panićem, pa iznela PORODIČNE TAJNE
Foto: Printscreen

SUROVA

IZVINJAVAM SE MAMI! DA TOMA VOLI NADEŽDU, NE BIH MU PRIŠLA: Paula bez dlake na jeziku o aferi s Panićem, pa iznela PORODIČNE TAJNE

Rijaliti

Odnos Paule Hublin i Tome Panića intrigira javnost. Zadrugari su osudili njihovu vezu i komentarisali kako je Nadeždi Biljić sigurno teško dok ih posmatra kako se grle i ljube.

Paula je dala svoje mišljenje o ovoj situaciji.

foto: Printscreen

"Miljana mi je rekla da je karma k*čka, i da će nam karma vratiti za ovo. Ja sam joj rekla da se možda i Nadeždi vratilo, možda ovim našim odnosom, iz onoga što sam čula o njoj. To je moje mišljenje, ja sam to rekla, on nije reagovao jer se jednim delom slaže sa tim. Ne znam što sam ove ljude uvredila što sam to rekla, pa ispada da je vređem. Niko ne sluša moje i Tomine razgovore, i njemu sam rekla da ne može da priča protiv nje. Njega muče druge stvari, niko ne zna šta se krije iza toga. Mi smo se sigurno zaljubili, nisam plakala ni zbog Frana, ni zbog Čorbe, ni Anđela. Sigruno sam zaljubljena u njega, pokušavala sam to da suzbijem, da potisnem, ali nisam mogla. Znam kako je bilo mojoj mami, to celog života osuđujem", govorila je Paula.

"Znam njenog oca i ženu sa kojom je prevario", rekao je Fran.

"Ne pričaj ti o mojoj porodici. Osuđujem to ceo život, znam da je to pogrešno. Nije normalno. Šta mogu više, mene ne zanima mišljenje ovih ljudi, od ljudi napolju, gledam da je meni lepo i dobro. Da sam videla da je voli, da je sve idealno i savršeno, ne bih mu prišla. Ne znam šta da kažem, želim se izviniti svojoj mami i svojoj porodici", rekla je Paula.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...