BLIZANAC NECE TIKTOKERA BIO JE LJUBOMORAN NA NJEGA ZBOG DEVOJAKA: Peca otkrio porodične tajne brata koji je u rijalitiju!
Foto: Printscreen/Instagram

INTERVJU

BLIZANAC NECE TIKTOKERA BIO JE LJUBOMORAN NA NJEGA ZBOG DEVOJAKA: Peca otkrio porodične tajne brata koji je u rijalitiju!

Rijaliti -

Nenad Lazić Neca, poznat je javnosti po svojim TikTok klipovima, koje je pre ulaska u najgledaniji rijaliti šou program objavljivao svakodnevno.

Necin brat blizanac Predrag Peca Lazić prokomentarisao učešće njegovog brata u rijalitiju.

Opišite nam vašeg brata u par rečenica, i šta je to što njega čini posebnim?

foto: Printscreen

- Najsrećniji trenutak u Necinom životu je bio kada je cela familija bila na okupu od najstarijeg člana do najmlađeg, kada smo svi bili tu da proslavimo naš uspeh, a to je napunjenih 18 godina gde smo napokon postali ,,odrasli '', a u duši smo uvek bili samo deca koja vole da je svet sjajan. Neca je uvek bio ponosan mojim uspehom, a ja njegovim, obojica smo se trudili da u nečemu budemo najbolji i uvek nam je trudom nekako i uspevalo. Neca je uvek imao san da uđem u svet šoubiznisa i nekako se polako približavao tome i Zadruga mu je to omogućila, Neca je bio presrećan novom šansom, jer je znao da je porodica tu, da ga bodri i bori se uz njega - rekao je Peca, Necin brat.

Koji je bio Necin najteži trenutak u životu, i kako se vi i vaša porodica snalazite bez njega, budući da vam je on bio velika podrška i pomoć?

- Neca je imao dosta tužnih perioda u životu, znam zato što sam sa njim delio većinu tužnih perioda. Prva neuzvraćena ljubav kao klasičan problem svakog tinejdžera, ali je to prevazišao. U njegovom društvu je uvek bilo mnogo devojaka, bio sam i ljubomoran na njega u tim trenucima. Jedna od tužnijih stvari koja je obišla društvene mreže bila je, kada je pas lutalica koga smo našli u šumi - preminuo, Neca je svoja osećanja iskazao na Tiktoku i bio napadnut zbog toga, ali Bože moj. Definitivno najtužnija stvar koja je pogodila Necu bio je rastanak od svoje porodice i najbližih, znamo da je Neca u rijalitiju, ali su mu misli svakako kući, jer razmišlja o bolesnoj majci, ocu, psu Aleksi i ostalim članovima porodice! - rekao je Predrag.

Šta mu najviše zamerate u rijalitiju?

- Neci mogu samo zameriti što sa svojim visokim pragom tolerancije ne uzme da odbrani svoje stavove jer to se ceni, a kod njega je u većini slučajeva "na jedno uvo uđe, na drugo izađe'' što i nije loša stvar - dodao je brat Predrag.

Ko je po vama Necin najveći prijatelj, a ko najveći neprijatelj u Beloj kući?

- U Zadruzi Necinim prijateljem smatram Boru i Kristijana, ljudi su verovatno iznenađeni što nisam naveo Draganu, ali dovoljno je dva meseca da shvati da je Dragana težak folirant i osoba koja nije dvolična, već ima mnogo više lica! - zaključio je Necin brat.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track