FILIP CAR TRAŽIO SAVET OD TOMOVIĆA, UTUČEN ZBOG MININE PROŠLOSTI! Vladimir istakao: Sa mnom je bila najbolja verzija SEBE!
Foto: Printscreen/Zadruga

OTVORENO

FILIP CAR TRAŽIO SAVET OD TOMOVIĆA, UTUČEN ZBOG MININE PROŠLOSTI! Vladimir istakao: Sa mnom je bila najbolja verzija SEBE!

Rijaliti -

Filip Car se Vladimiru Tomoviću požalio na njenu prošlost Mine Vrbaški, pa istakao kako mu sve to ipak smeta. On je tražio savete od njega.

foto: Printscreen/Zadruga

"Ovo je klasična Tomovićeva manipulacija, dok je Car fin. Sve mi je jasno šta on radi", rekao je Fran.

"Svi mi imamo prošlost, samo vi niste imali hrabrosti da ustanete i da kažete sve ovo što sam ja. Ne znam odakle mu potreba da priča baš sa Tomovićem, mi smo i sami sinoć razgovarali, ali smo se dogovorili da o tome pričamo napolju. ja znam da će njemu to da smeta, i da će ljudi dolaziti da mu pričaju. A verujem da će on to da prevaziđe. Ja se trudim da budem dobra i da budem dobra prema svom partneru. Naravno da mu je neprijatno, i ne želi da sluša detalje", rekla je Mina.

"Meni je nenormalno da Car o Mininoj prošlosti priča sa Tomovićem, i to o prošlosti gde je i Tomović. Neka osnuju sindikat Mininih bivših momaka. Ja sma na Mininoj strani, jer Car nije pobegao sa Bečkog dvora. Ako će da zameraju to, onda ćao" rekao je Đedović.

"Kada su Minini odnosi u pitanju, ja sam najbolji dečko. Bila je najbolja verzija sebe. Nikada je nisam pljuvao, napravila je greške, ali nije loš čovek. Kada je bila sa mnom, ja nisam dao da na nju bilo ko pođe. Ja ću uvek da kažem svoje mišljenje. Car treba da razgovara sa mnom, jer je ja najbolje znam", rekao je Tomović.

foto: Printscreen/Zadruga

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja