NE MOGU DA PODNESEM ŠTO ME NEĆE! Monika očajna vrištala na kapiji, htela da napusti rijaliti! Zaljubljena u Jovanu, a ona je neće
Foto: printscreen

očajna

NE MOGU DA PODNESEM ŠTO ME NEĆE! Monika očajna vrištala na kapiji, htela da napusti rijaliti! Zaljubljena u Jovanu, a ona je neće

Rijaliti -

Nakon što su zadrugari izneli svoje mišljenje o slučaju Jovane Ljubisavljević i Monike Horvat, ustala je i Monika kako bi prokomentarisala. Vidno uplakana odlučila da prizna ljubav koju je osetila prema Jovani, zbog čega su svi zadrugari ostali u šoku. - Ja jedino što imam da kažem, je da se izvinjavam roditeljima. Ja nisam za ovo. Ja Jovanu volim, koliko god ovo izgledalo katastrofa. To je bio okidač, koji je mene doveo... Ja sam se zaljubila u Jovanu u biti i ne mogu da podnesem to što devojka neće da bude sa mnom. Ja sam ovde došla i više ne želim da budem ovde - izjavila je Monika vidno potresena.

Nakon svađe sa Jovanom Ljubisavljević, Monika Horvat je krenula na kapiju i htela je da napusti "Zadrugu", ali se u poslednjem trenutku predomislila. Filip Car se osamio sa njom i pokušao da smiri situaciju.

- Ja znam da si ti teška i zato ćutim. Napolju je lakše da ti se priđe, jer nisi pod stresom. Ne možeš da ideš napolje, napolju je korona i nećeš moći da izlaziš - rekao je Car.

- Ja neću da neko od mene pravi budalu - dodala je Monika.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track