ALEN HADROVIĆ ZAVEO VERENU MAJU, A SAD JE OSTAVIO: Markovićeva grca u SUZAMA, sve što želi je da VIDI SINA, ALI I OPROŠTAJ! VIDEO
Foto: Printscreen

PUKLA TIKVA

ALEN HADROVIĆ ZAVEO VERENU MAJU, A SAD JE OSTAVIO: Markovićeva grca u SUZAMA, sve što želi je da VIDI SINA, ALI I OPROŠTAJ! VIDEO

Rijaliti -

Maja Marković i Alen Hadrović su ove noći, kao i obično prošetali. Međutim, njihov razgovor ovog puta nije tekao onako kako su očekivali.

"Sve mi je pomešano sada", rekla je Maja.

"Pa dobro, šta sada... Znam šta smo pričali, ja mislim da je bolje da se razdvojimo, ako su ti pomešana osećanja, i ako nisi sigurna u svoja onda... Ja ću te čekati napolju, ako te i dalje budem voleo", rekao je Alen.

"Neosporno je da imam osećanja, ali moraš da me razumeš. Jednostavno, posle ovoga imam veću grižu savesti, i tek sam sada svesna koliko mi je neprijatno, razumeš. Dok smo se družili i dok nije bilo ništa između nas, mnogo toga je bilo okej, ali kada smo ušli u vezu, onda je bio haos, i dok smo bili u krevetu i sve", dodala je Maja.

"Ja ću napustiti taj krevet", bio je odlučan Alen.

"Šta, sada ćeš da se distanciraš?", pitala je Maja.

"Ja tebi nisam drugar Majo, razočaran sam u svoju ludu procenu. Mislio sam da si se zaljubila", dodao je Alen.

Maja nije mogla da se nosi sa pritiskom, kako je u nekoliko navrata istakla Alenu.

"Mi smo sinoć pričali ispod jorgana, i neću da dozvolim više bilo šta da uradim. Kao budala sam, skroz sam se zaboravila, ovde sam gde sam, otkačena od sveta, skroz sam se pogubila. Neprijatno mi je! Imam tu kočnicu, pogotovo sada. Zato kažu da nisam iskrena", rekla je Maja cimerki kroz suze.

"Šta bi sada najviše volela?", pitala je Ivana.

"Da budem sama sa sinom, i da mi oproste ono što sam uradila", rekla je Maja.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track