BORA VARAO MILICU KEMEZ SA NJENOM ROĐENOM SESTROM: Isplivali ŠOK dokazi, Santana napravio ŽEŠĆI HAOS! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

POMETNJA

BORA VARAO MILICU KEMEZ SA NJENOM ROĐENOM SESTROM: Isplivali ŠOK dokazi, Santana napravio ŽEŠĆI HAOS! (VIDEO)

Rijaliti -

Bora Santana bio je besan nakon što mu je Milica Kemez otkrila da su Ermina Pašović i Marko Đedović otkrili da je njena sestra, Mirela Kemez imala aferu sa njim.

"Ermina, šta pričaš ti da sam se ja držao sa njenom sestrom za ruke? Znaš li da ću da te razvalim od života, da ću ti pocepati i sliku i sve što imaš! Znam da te boli! Klošarko jedna smrdljiva!", zapretio je Bora.

foto: Printscreen

"Mirela je to napolju priznala, da si prenoćio kod nje u utorak, kada sam ja ovde bila na žurki! Boli te istina, nisu džabe dolazila pitanja! Budi muško i priznaj da je tako bilo, postoji snimak kako ulaziš kod nje u zgradu", tvrdila je Pašovićeva.

"Ja sam rekla da ako me lažeš, što ti ne bi prespavao kod moje sestre, ali ako si slagao, onda ćeš videti!", poručila je Milica.

"Ova ti priča da ti je sestra k*rva par ekselans! Ja mogu da j*bem i tebe, i sestru, i tetku! Ja mogu da kažem da sam j*bao i nju i nju! Da se hvalim da sam j*bao najbolju drugaricu od Aleks, a sa njom bio godinu dana!", nastavio je da peni Bora.

Podsetimo, sve ovo je eskaliralo nakon žurke kada je Ermina prišla Milici i rekla joj detalje odnosa njene sestre Mirele i Bore. Na šta je Milica bila šokirana i odmah je prišla Bori da mu kaže.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track