NEMATE DOSTOJANSTVA, ISPADATE JADNICE! Aleksandra i Tara na STUBU SRAMA zbog Nikole: On uživao gledajući dok se SVAĐAJU zbog njega
Foto: Screeenshot

hit

NEMATE DOSTOJANSTVA, ISPADATE JADNICE! Aleksandra i Tara na STUBU SRAMA zbog Nikole: On uživao gledajući dok se SVAĐAJU zbog njega

Rijaliti -

Ukućanima Bele kuće pušten je snimak koji se tiće Aleksandre Nikolić i Nikole Đorđevića, a prikazao je njeno ljubomorisanje:

- Ja sam rekao da neću biti u vezi, ali ja nisam sa Tarom, niti mi se sviđa. Tara malo jeste provokator - komentarisao je Nikola.

foto: Pritnscreen

- Ja sam Aleksandri prišla juče i rekla joj da je pogrešno shvatila i da se nisam smejala sa njom - rekla je Tara.

- Ne, Tara, istina je da provociraš. Nemoj raditi takve stvari, ispadaš jadnica. Vas dve se borite oko njega, a njega boli ku*ac za obe. Aleksandri se divim u ovom situaciji, jer je bila jako smirena, Car bi ostao bez zuba - bila je iskrena Paula.

- Ona je meni na početku rekla da imam dva sata da ga smuvam, jer se sviđa i tebi - dodala je Aleksandra.

- Ovoliko nedostatka dostojanstva nije bilo nikad. I od strane Aleksandre i Tare. Dečko je lepo rekao da neće da bude u vezi, one se nameću, nemaju trunku dostojanstva, koliko god da vam se sviđa nekog. On kaže Tari da mu je brat, a ona se kolje za njega, Taru ni ne gleda kao žensko. Ostaćete pačavre - bio je iskren Đedović.

- Ja nisam osetila da mene Nikola ne ceni ili ne poštuje - rekla je Tara.

foto: Pritnscreen

Ti ne poštuješ samu sebe. Ustala si i rekla da ti se sviđa. On radi šta radi, a ti trčiš za njim. On tebe treba da ganja. Tara ima suviše samopouzdanja, sve radi ovo namerno. Glumi mu ortaka, da bi mu ostala blizu i eventualno se zaljubio u nju - vikala je Ermina na Taru.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track