SILIKONUŠO NAPUCANA! Lili i Janjuš u ŽESTOKOJ SVAĐI, uputili jedno drugom JEZIVE UVREDE! Lili ga ponizila kao NIKO (VIDEO)
Foto: Screeenshot

haos

SILIKONUŠO NAPUCANA! Lili i Janjuš u ŽESTOKOJ SVAĐI, uputili jedno drugom JEZIVE UVREDE! Lili ga ponizila kao NIKO (VIDEO)

Rijaliti -

Za crnim stolom u Beloj kući komentariše se podela budžeta i današanja kupovina. Marko Janjušević Janjuš ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao datu temu, ali se tokom svog izlaganja posvađao sa bivšom inspektorkom Ljiljanom Stevanović Lili.

- Ja ću reći da nikad bolje nisam prošao sa hranom za dva minuta. Marinkovićeva je rekla da nema šta da jede, a nikad više hrane nisam uzeo. Neka ona sama priprema hranu... Ja sam ovde rekao pre nego što smo krenuli, da ću ja ići prvi u prodavnicu. Ovde postoje tri, četiri osobe koje bih ja ispoštovao, Kristijan, Mića i Nadica... To je neko moje mišljenje, ali ovde niko ne j*be živu silu - rekao je Janjuš.

foto: Pritnscreen

- Mene se nisi setio, a ja sam ti bila tu - ubacila se Lili.

- Ja sam kupovao za Taru i tebe, ja sam bio predložio kada je ostala druga tura da damo sve pare i da kupimo svu hranu, nas je bilo 7, 8. Niko se nije složio, stvarno sam to hteo da uradimo i da stavimo ovde da podelimo i na kraju sam, boreći se. Ja Đorđa nisam psovao, rekao sam mu da bude iza mene, zbog Rialde, da je ne oteram da bude prva - rekao je Marko.

- On je na kraju rekao da ne može da mi kupi, onda sam mu rekao da se nosi u p**ku materinu - ubacio se Đorđe.

- Kristijanu ne sme reč da bude! Ne bila u koži tvoje žene i tvoje devojke! - dobacila je Lili.

- Slušaj me, napucana baburo! Kristijan Golubović će od mene uvek imati poštovanje! Slušaj me silikonušo, napucana budaletino, ima da te vređam svaki dan! Pogledaj usne te napumpane - zaurlao je Janjuš.

- Izgledaj ti kao ja! Imaš svoju devojku! Ima 35, a izgleda kao da ima 50 godina! Ja sam bila u toaletu, tuširala sam se... Sve što ti se dešava, bravo, j*bi mu majku! Sad te podržavam, čak sam joj i govorila da se promeni, sad radi šta god poželiš, sad bih mu d*pe pomerila! Imaš dva metra, a dva grama mozga! Majmune jedan! Pogledaj na šta ličiš! Tebi je glava kao kondom! - odbrusila je inspektorka Lili.

foto: Pritnscreen

- Video sam one klipove, j*bao bih te ranije, sada ne, idi tamo i kači klipove! Batali ti mene, glavati majmune, ćuti! - nastavio je Janjušević.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja