MILJANA JAVNO O KIRETAŽI! Kulićeva prvi put otkrila detalje TRUDNOĆE, pa priznala da je RIZIČNA (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

progovorila

MILJANA JAVNO O KIRETAŽI! Kulićeva prvi put otkrila detalje TRUDNOĆE, pa priznala da je RIZIČNA (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić i Zola su danas ostali bez namirnica, a neki su imali potrebu da ih podrže i ponude svoju hranu.

Tokom komentarisanja dešavanja u Beloj kući, Miljana je progovorila i o kiretaži.

"Ja nikome nisam dala spisak, Zola je dao spisak, a ja da sam dala spisak, mislim da bi mi sve doneli i kupili. Dala bih Tomoviću, a što se tiče kupovine, a kada sam jednom kupovala, i kažnjena nedeljnim honorarom. Nije mi jasno zašto se svima vratio novac, a meni nije. Konstantno se ja imenujem za najlošije stvari. Dobila sam k da izbijem oči, dobila sam samo dve kutije cigareta. Sada mi svi dajte po jednu namirnicu, vaše ništa meni mngo znači. Pokažite da ste humani, ja sam Pauli, Aleks, Ermini i mnogima davala, neka se sada seti mene", rekla je Miljana, pa dodala:

"Trebali su bar dve kutije jaja da mi kupe, keks, mleko da bih imala šta da jedem. Ja sam u drugom stanju, a još ništa nisam odlučila, Zola je saznao da je moja trudnoća visoko rizična, a ja sutra neću ići, jer želim da razmislim još malo, a u sredu ću saopštiti sve. Večeras ću opštiti a sutra saopštiti", dodala je Kulićeva.

"Ona je u drugom stanju, treba imati obzira. Bitno je da smo trebali podeliti na ravne časti. Počeli su sve da bacaj, otimaju, nositi, uzimati. Zola i kad nema budžet jede sa mnom, i Miljana isto, jedete sa nama", nadovezao se Car.

Potom se ubacila i Sandra Rešić koja je ušla u raspravu sa Kulićevom.

"Miljana, ne svađam se, samo me saslušaj. Ovde ceo sto priča o tvojoj kiretaži, a sad se prave fini. Onda kao mi smo da rodi dete. Ja sam uvek za kiretažu ako će ta majka da ima problema", rekla je Sandra.

"Od produkcije dobijam jedan obrok zbog oštećene sluzokože. Još nisam ništa odlučila, razgovarala sam i trebalo je sutra da krenem. Zola je saznao da je moja trudnoća visokorizična. Ja sutra neću ići, hoću još da razmislim apsolutno još malo. Saopštiću u sredu. Jer najlakše je otići do Niša, dva sata i 15 minuta", otkrila je Kulićeva.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I..B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track