MILIJANA BOGDANOVIĆ OSTALA U RIJALITIJU: Evo zbog čega učesnica nije želela da POBEGNE, imala je dobrog savetnika
Foto: Printscreen/Instagram

BOLJE PO NJU

MILIJANA BOGDANOVIĆ OSTALA U RIJALITIJU: Evo zbog čega učesnica nije želela da POBEGNE, imala je dobrog savetnika

Rijaliti -

Nenad Marinković Gastoz, Mladen Vuletić, Nikola Lakić, Ilijana Vagić i Karađorđe Subotić više nisu deo popularnog rijalitija, ali je Milijana Bogdanović ipak ostala u vili.

Pored sedam takmičara koji više nisu deo rijalitija "Parovi", zemunsku vilu htela je da napusti i Milijana Bogdanović.

foto: Printscreen/Happy

"Kada je nastala čitava frka u prostorijama televizije "Hepi", tada se više učesnika pobunilo zbog kadrovskih promena u produkciji. Milijana je uspela da stupi u kontakt sa svojim izabranikom Milošem", otkriva izvor blizak vremešnom Užičaninu, koji je u emotivnoj vezi sa Bogdanovićevom i dodaje:

"Bila je jako uplašena i nije znala kako je ispravno postupiti u kriznoj situaciji. Miloš ju je ubedio da ostane u rijalitiju i ispoštuje ugovor koji je potpisala, ali se za svaki slučaj uputio iz Užica za Beograd."

foto: Printscreen/Happy

Milijana je prema rečima izvora dala jednom užičkom advokatu punomoćje pre ulaska u rijaliti da je zastupa u slučaju neslaganja i nepoštovanja ugovora koji je potpisala sa "Hepijem".

"Milijana je zaštićena s pravne strane, a za to se pobrinuo Miloš pre njenog ponovnog ulaska u "Parove" i zato ju je posavetovao da ostane u zemunskoj vili, jer je to u njenom najboljem interesu", zaključuje sagovornik.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track