SAMO MU SE OBRATI, VIDEĆEŠ KAKO ĆEŠ PROĆI! Maja čula da se Aleksandra nabacivala Janjušu, pa pobesnela: Usledio neviđeni KARAMBOL!
Foto: Printscreen

haos

SAMO MU SE OBRATI, VIDEĆEŠ KAKO ĆEŠ PROĆI! Maja čula da se Aleksandra nabacivala Janjušu, pa pobesnela: Usledio neviđeni KARAMBOL!

Rijaliti -

Naredni klip prikazao je buran odnosMaje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a zadrugari su ostali zatečeni.

- Samo želim da kažem da me je sramota svoje porodice, prvenstveno Krune. Ja ne radim ni sa kim ništa, a mogao bih. Ona je došla i uzela kečap, to nije moja komunikacija sa njom (Aleksandrom) - komentarisao je Janjuš.

Zadrugari su ostali u šoku nakon ovog priloga, pa su svi pokušavali u isti glas da komentarišu.

- I da sam bio sa Aleks, šta? I šta onda? - vikao je Janjuš.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- A ti, ku*vo, samo se još jednom obrati! - govorila je Maja Aleksandri.

- U ovoj situaciji je Aleks kriva, a šta je sa ostalim situacijama? - branio se Maja.

- Ja nisam ovo želela da pre kažem, onog dana kada su se gađali brašnom, Aleks je prišla Janjušu i govorila mu "Jao, Janjuše..." i pomazila ga je - pričala je Dragana.

Kako zbog Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša malo, malo pa reaguje obezbeđenje na imanju u Šimanovcima, njen otac Radomir Marinković Taki je zbog stresa što sve to gleda jednom čak završio i u Hitnoj.

"Žao mi je što moju Maju upoređuju sa Lunom Đogani. Šalju mi jako ružne poruke, vređaju me, kleveću, psuju, nazivaju je Lunjarom. Znate kako je Luna prošla, koliko su je osuđivali zbog veze sa oženjenim, e tako sad i moju Maju pljuju. Proći će i ona isto tako, gađaće je ljudi jajima kad izađe na ulicu kao i Lunu", dodao je Marinković za "Star", a prenose mediji.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Star/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track