BUKTI RAT IZMEĐU ZADRUGARKI! Sanja poručila Zerini: Nisam se ja skidala po parkinzima! Hećo joj zapretila TUŽBOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

haos

BUKTI RAT IZMEĐU ZADRUGARKI! Sanja poručila Zerini: Nisam se ja skidala po parkinzima! Hećo joj zapretila TUŽBOM! (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugari večeras biraju prvog nominovanog i to između Zerine Hećo i Vladimira Tomovića, a na red je došla Sanja Stanković koja je došla u sukob sa nominovanom Zerinom.

Sanja Stanković
foto: Pritnscreen

"Što se tiče Zerine, da je nisam poznavala rekla bih da je divna, ali sam je na žalost upoznala i shvatila da nije bajna. Pokušala je mene i Matoru da posvađa, ali svako zaslužuje drugu šansu ali ona nema pravo da morališe sada ovde. Svi smo mi isti ovde, i mogu da je komentarišem! Ti si ušla sa lošim stavom, neke zvezde ovde su se spustile ne naš nivo, a ti si ušla kao furija i nemaš vaspitanje i ja nisam neko ko se slikao i skidao po parkinzioma! O Vladi sam imala mišljenje koje nije bilo lepo, i žao mi je što Kristijan nije rekao za Zerinu sve što je znao, za se*s i tuču! A Vlada je neko čiji način igre ne volim, i on nije u punom ikzdanju tek će da se pokaže i jako mi je ružno kako se postavlja prema Zerini, ne znam da li je glupa ili se pravi,a on prema meni nije bio loš i nije se igrao, ja nominujem Zerinu", rekla je Sanja.

"Ja sam očekivala s obzirom na sve, da ćeš biti blaža i da ćete me gledati! Nisi u pravu, i ja imam pravo da radim šta hoću! A ti si u katalozima, molim mog advokata za tužbu", rekla je Zerina.

Zerina Hećo
foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track