TOMA PANIĆ ZAVRŠIO U SUZAMA! Nadežda Biljić mu očitala bukvicu za pamćenje, pa mu prenela poruke od majke Jasmine! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

haos

TOMA PANIĆ ZAVRŠIO U SUZAMA! Nadežda Biljić mu očitala bukvicu za pamćenje, pa mu prenela poruke od majke Jasmine! (VIDEO)

Rijaliti -

Nadežda Biljić narednih sedam dana provešće u Beloj kući. Ona se obratila zadrugarima i Tomi Paniću.

- Dobro veče svima, ja sam Nadežda Biljić nezaposlena. Muža nemam slobodna sam žena, imam nešto za muža u koferu, ne znam što beži - rekla je Nadežda.

- Pošto mama nije imala vremena da ti javi od pljuvanja mene, dete nam više nema sondu. Niko te od nas ne mrzi, tašta ti je rekla da joj ništa ne duguješ, ja te ne mrzim, nadam se da će ti ovo biti lekcija, majka ti je poželela da nađeš ljubav u "Zadruzi 4", podržavala te je i sa Milicom, Paulom, Draganom. Dete je dobro, dobija na kilaži. Pare nisu potrošene. Došla sam da zaštitim dete, jer će o detetu govoriti kako mu je mama k*rva jer se j*bala na Uskrs - govorila je Nadežda.

Nadežda Biljić
foto: Printscreen/Zadruga

- Dok si j*bo nisi mislio na dete, na odelcetu mog sina, mog sina, kog sam ja jedva rodila. Tvoja majka me pljuvala, saznala sam da je pitala da li je dete tvoje. Imam 48 kilograma zbog tebe i tvoje majke. Šta ti pričaš za mene - govorila je Nadežda.

- Šta si ti pričala za mene - pitao je Panić.

- Tvoj rođeni brat je pretio da će da nas pobije, tvoja majka ima lažne profile i špijune, dragi moj Tomislave - siktala je Nadežda.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track