MOJ SIN IMA VIŠAK ŽENSKIH HORMONA ALI NIJE BISEKSUALAC! Necina mama UPLAŠENA za psihičko stanje sina, pa ŠOKIRALA pričom o Bori
Foto: Printscreen

zabrinuta

MOJ SIN IMA VIŠAK ŽENSKIH HORMONA ALI NIJE BISEKSUALAC! Necina mama UPLAŠENA za psihičko stanje sina, pa ŠOKIRALA pričom o Bori

Rijaliti -

Julijana Lazić, majka zadrugara Nenada Nece, odlučila je da prokomentariše to što je njen sin priznao da je biseksualac. Kako kaže, sve je počelo kada je Bora Santana, u kog je Neca navodno zaljubljen, slao poruke njenom drugom sinu Pedragu pre ulaska Zadrugu.

Peca je zvao Boru pre ulaska u "Zadrugu" da mu kaže da ne vređa Necu. Santana je tada rekao da to radi čisto zbog rijalitija. Nakon toga su stupili u komunikaciju, dopisivali su se i zbližili, samim tim i izmirili. Pored toga Bora zna našu celu okolinu. Obećao nam je da će našeg Necu da štiti i da mu pomogne u Zadruzi. Santana je biseksualan i to su svi pričali. Nije u redu da mi Bora psuje dete, tužiću ga za sve te klevete. Zove moje dete šugavko. Njega je Bora zaludeo čim je ušao i ne może njegova familija nama da preti. Shvatite to - kaže potreseno Julijana i dodaje da je sigurna kako Neca nije zaljubljen u Boru, ali da postoji sumnja da je biseksualac.

Nenad Lazić Neca
foto: Printscreen

- Neca nije bio zaljubljen u Boru i to su sve laži. Baš od toliko lepih momaka, on da se zaljubi u takvog konja. Svog sina poznajem, nisam ga se odrekla. Zvali smo i produkciju da vidimo šta je sa našim sinom. Vidi se da se osećao loše nakon priznanja - govori Julijana koja smatra da Neca ima malo više ženskih hormona.

- I da je moj sin biseksualac, ja bih to primetila. On jeste imao malo ženske hormone. Mogao je da mi kaže svašta, kao i bratu. Ne znam zašto to nije priznao, da je biseksualan. Moje dete je pod uticajem moralo da prizna da je biseksualac. Pošto su ga svi ponižavali i prozivali, on je morao tako nešto da kaže - izjavljuje ona i otkriva kako je reagovala kada je čula priznanje sina.

- Reagovala sam na ovu čitavu priču veoma šokantno i skandalozno. Ali neću sina zbog toga da omalovažavam. Pomirli smo se s tim, iako još ne verujem da je to sto posto sigurno da je biseksualan. Otac ga i dalje podržava. Sin Peca kaže da ne veruje u to, jer bi on to primetio, s obzirom na to da su njih dvojica veoma bliska braća. Mogao je da nam kaže sve, jer ga stvarno podržavamo - zaključuje Julijana Lazić.

Neca Tiktoker, Nenad Lazić Neca
foto: Printscreen

kurir.rs/blic

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track