ZERINA PRIZNALA DA JE U VEZI SA TOMOVIĆEM, A ON JE PONIZIO PRED SVIMA: Ti si za mene rijaliti SPRDNJA! Hećova van sebe! VIDEO
Foto: Printscreen Zadruga

šok!

ZERINA PRIZNALA DA JE U VEZI SA TOMOVIĆEM, A ON JE PONIZIO PRED SVIMA: Ti si za mene rijaliti SPRDNJA! Hećova van sebe! VIDEO

Rijaliti -

U Beloj kući u toku Igre istine Sanja Stanković imala je pitanja za Zerinu Hećo.

- Kakav je tvoj i Vladin odnos, da li ste zajedno da ili ne? - glasilo je pitanje za Zerinu.

- Nas dvoje smo imali tu neku situaciju. Sinoć smo se poljubili, ja se ne ljubim sa svakim , tako da za mene jesmo - odogovorila je Zerina.

Zerina Hećo
foto: Pritnscreen

- Hoću da kažeš pred svima, da opišeš naš odnos i da kažeš u kakvom smo sada odnosu - pitala je Zerina Tomoivća.

- Ti nisi osoba sa kojom ću ja biti u vezi, ili bio u vezi, ti si moja rijaliti sprdnja. Ti si mali miš ovde, dokazala si mi da ćeš uvek biti moja riajliti sprdnja, a to je tvoja klopka - odgovorio je Tomović.

Vladimir Tomović
foto: Pritnscreen

- Ja se sa tobom nisam igrala, nećeš ti i sa mnom, ja znam da ti sada čekaš moju reakciju, ali nećeš je dobiti - rekla je Zerina.

Podsetimo, nakon što je Zerina Hećo ušla u rijaliti kako bi sprala ljagu sa svoga imena, nakon konstantnog spominjanja njenog bivšeg partnera Alena Hadrovića, kao i ogovaranja od strane zadrugara, "džepna Venera" je odmah nakon rešavanja svog odnosa sa bivšim bacila oko na Vladimira Tomovića, te je đetiću otvoreno do znanja stavila svoje simpatije.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track