NAKON ŽESTOKOG SUKOBA SA TAROM, KRISTIJAN PROGOVORIO O SVEMU: Obračunao se sa Tarom, a onda se obratio PORODICI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

NAKON ŽESTOKOG SUKOBA SA TAROM, KRISTIJAN PROGOVORIO O SVEMU: Obračunao se sa Tarom, a onda se obratio PORODICI! (VIDEO)

Rijaliti -

Kristijan Golubović je bio gost na radiju ,,Amneziji", te je otvoreno progovorio o svim turbulencijama u Beloj kući.

Kristijan je sumirao i utiske o sukobu sa Tarom Simov, a ona je sve vreme komentarisala.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Zadruga

- Ne može tako da se ponaša u pabu, ako ona ne poštuje mene, što bih ja nju poštovao? Ona nije pokazala ništa osim svog takvog ponašanja - poručio je Kristijan.

- Može mi se, ne znam šta njemu nije jasno - dobacila je Tara i sve vreme je dobacivala.

Potom je Kristijan pročitao čestitku koju je napisao za svoju voljenu porodicu.

Inače, Kirstijan i Tara žestoko su se sukobili tokom dana, te je obezbeđenje moralo da reaguje, on je ščepao Taru i bacio je na krevet. Golubović je nakon toga kaženjen dvonedeljnim honorarem.

"Dragi zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan bude kažnjen dvonedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Veliki šef", pisalo je u pismu.

"Izvinjavam se Tari, ona je bila jako drska. Pali smo zajedno preko stolića, ali ja nisam imao nameru. Ja sam alergičan kada neko priđe mojim stvarima, ona je prsnula na kanađanke, na šorts i duks. Moje stvari su skupe, a ja ne bih voleo da ih neko uništi na taj način. Da je ceo bazen izbacila u pab, ne bi bilo frke, ali ulje ne može. Ako je sujeta zbog šlaga, to je strašno", rekao je Kristijan.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track