ZALJUBIO SAM SE KAO TELE, MNOGO SAM JE VOLEO! Tomović prvi put priznao da nije PREBOLEO Staniju, pa je uporedio sa cimerkama!
Foto: screenshot

ljubavni jadi

ZALJUBIO SAM SE KAO TELE, MNOGO SAM JE VOLEO! Tomović prvi put priznao da nije PREBOLEO Staniju, pa je uporedio sa cimerkama!

Rijaliti -

Vladimir Tomović i Filip Car su ovog jutra sedeli u dnevnoj sobi i razgovarali. Od kako je im je juče poklone delila Stanija Dobrojević. Car ne može da prestane da misli da nju, pa ga je zanimalo sve o njoj. Obzirom da je Tomović bio sa Stanijom, cimer je rešio da ga ispita sve.

- Je l ima momka sada ? - upitao je Car.

- Ne znam, ali bih voleo da ima ako bude ušla ovde. Znam da ga ne bi prevarila ako bi došla ovde - odogovorio je Tomović pa je nastavio:

Vladimir Tomović
foto: Pritnscreen

- Lepo izgleda, mnogo lepo, lepše neg ikada. A onda ovde ujutru ustanem i vidim ove što se nisu istuširale posle žurke, nego se naprsakju dezodoransom krmeljave, ni zube ne operu - pričao je Tomović.

- Je l ti stvarno misliš da će Standža ući, jesi bio baš zalljubljen u nju - upitao je Car.

- Ne znam , mislim da će brzo. Ja sam baš zaljubio, kao tele u 36-oj godine. Ona i ja smo bili često na doku tamo i pričali, svega se prisetim. Brzo sam se zaljubio, iskreno, a da se odljubim, voleo sam je baš, ima ona mnogo dobrih osobina - ispričao je Vladimir.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track