POSLEDNJI RAZGOVOR SA BORINOM SLIKOM! Neca nikad odlučniji, rešio da stavi TAČKU, a evo šta je imao da kaže za KRAJ! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OBRATIO SE

POSLEDNJI RAZGOVOR SA BORINOM SLIKOM! Neca nikad odlučniji, rešio da stavi TAČKU, a evo šta je imao da kaže za KRAJ! (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon zadrugarskih zadirkivanja, zbog njegovog razgovaranja sa slikom Bore Santane, Nenad Lazić Neca odlučio je da napravi jedan važan korak.

- Borivoje Marinković će ostati jedna lepa i ružna prošlost u mom životu. Više neću da pitam za njega, najbolje je da ga mrzim. Ljubav ne postoji, i nikoga ne treba da zanimaju moje emocije, niti ja ne želim. Moja ljubav i zaljubljenost će proći - rekao je Neca kameri.

On je nakon toga ostavio Borinu sliku, i izašao iz radija.

Inače, Julijana Lazić, majka popularnog zadrugara Nenada Nece, odlučila je da prokomentariše to što je njen sin priznao da je voli muškarce. Kako kaže, sve je počelo kada je Bora Santana, u kog je Neca navodno zaljubljen, slao poruke njenom drugom sinu Pedragu pre ulaska u „Zadrugu“.

- Peca je zvao Boru pre ulaska u „Zadrugu“ da mu kaže da ne vređa Necu. Santana je tada rekao da to radi čisto zbog rijalitija. Nakon toga su stupili u komunikaciju, dopisivali su se i zbližili, samim tim i izmirili. Pored toga Bora zna našu celu okolinu. Obećao nam je da će našeg Necu da štiti i da mu pomogne u „Zadruzi“. Santana je biseksualan i to su svi pričali. Nije u redu da mi Bora psuje dete, tužiću ga za sve te klevete. Zove moje dete šugavko. Njega je Bora zaludeo čim je ušao i ne može njegova familija nama da preti. Shvatite to – kaže potreseno Julijana i dodaje da je sigurna kako Neca nije zaljubljen u Boru, ali da postoji sumnja da voli muškarce.

- Neca nije bio zaljubljen u Boru i to su sve laži. Baš od toliko lepih momaka, on da se zaljubi u takvog konja. Svog sina poznajem, nisam ga se odrekla. Zvali smo i produkciju da vidimo šta je sa našim sinom. Vidi se da se osećao loše nakon priznanja – govori Julijana za Blic.

Nenad Lazić Neca, Neca Tiktoker
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track