HOĆU DA JE POLJUBIM IAKO JE ZAUZETA! Kristijan progovorio o VEZI sa cimerkom, a onda otkrio šta mu je PLAN: Šta će mu ŽENA reći?
Foto: Pritnscreen

šokirao!

HOĆU DA JE POLJUBIM IAKO JE ZAUZETA! Kristijan progovorio o VEZI sa cimerkom, a onda otkrio šta mu je PLAN: Šta će mu ŽENA reći?

Rijaliti -

Nekoliko zadrugara okupilo se sinoć u pabu, gde su večerali i ćaskali o standardnim temama. U jednom trenutku, Kristijan Golubović imao je zanimljiv predlog za sve zadrugare, koji ih je sve šokirao.

Naime, on je najavio, da će od Drveta mudrosti tražiti specijalan zadatak. A ono što će tražiti od njega je dozvola da smuva jednu zauzetu zadrugarku i poljubi je, kako bi otišao kod ćerke na rođendan koji sledi u februaru.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Njegov predlog je svima bio zanimljiv, međutim, Milan Janković Čorba se nije složio sa tim, pa je pokušao da pronađe alternativu. Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku teksta.

"Zauzeta je devojka, da se poljubimo u usta i kao smuvamo. To je najjači zadatak, a mnogo je teško. Polako pripremam teren. Tražim taj zadatak od Drveta da bi me pustio napolje za ćerkin rođendan. Hteo sam da tražim tri teška zadatka. Nastao bi pakao", pričao je Golubović.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track