PA ŠTA AKO IMA ODNOSE? IMAO SAM I JA U TUŠ KABINI: Majin otac podržao ćerku, nada se da je Čorba VREDAN DA JOJ BUDE DEČKO!
Foto: Printscreen

ŠOKIRAO

PA ŠTA AKO IMA ODNOSE? IMAO SAM I JA U TUŠ KABINI: Majin otac podržao ćerku, nada se da je Čorba VREDAN DA JOJ BUDE DEČKO!

Rijaliti -

Žestoka akcija u tuš kabini usledila je posle žurke između Maje Marinković i njenog sadašnjeg dečka Milana Jankovića Čorbe.

Celo jutro se prepričava ova akcija među zadrugarima, a tim povodom se oglasio i Majin otac Radomir Marinković, poznatiji jao Taki.

Maja Marinković, Milan Janković Čorba
foto: Printscreen

"Od nebitnog indijanca (Janjuša) su napravili šmekera. Svi su hteli da se Maja udalji od Janjuša i sada kada je našla slobodnog dečka koji ju je priznao kao devojku, sada ima je ona loša, a Janjuš najbolji. Sada su sve ove kokoške otišle kod Janjuša, jer sve one hoće priču, a ta priča mojoj Maji ne treba i ona je to shvatila", počeo je Taki, pa dodao da nije gledao klipove od sinoć i da nikada ne gleda utorak noć kao roditelj i da je normalno da Maja ima odnose sa dečkom koji je zvanično njen partner.

Taki Marinković
foto: Printscreen/Youtube

"Pa šta ako ima odnose sa svojim dečkom? Evo i ja sam jutros imao odnose u tuš kabini i šta me briga! Ja svakako ne gledam te klipove, ja sam otac i mene to ne interesuje. Izbegavam da gledam utorkom, jer ne želim da vidim kao roditelj nešto što ne bi trebalo. Meni je drago što se ona otkačila od Janjuša. Čorba mi izgleda kao okej dečko, nadam se da će je biti vredan i da će zaslužiti svojim ponašanjem i odnosom prema njoj da se zove njenim dečkom."

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja