SKANDAL! MINA VRBAŠKI ZAVRŠILA NA PODU JECAJUĆI: Filip Car napravio STRAŠNU SCENU, ona od straha NE PROGOVARA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OSUO PALJBU NA BIVŠU

SKANDAL! MINA VRBAŠKI ZAVRŠILA NA PODU JECAJUĆI: Filip Car napravio STRAŠNU SCENU, ona od straha NE PROGOVARA! (VIDEO)

Rijaliti -

Filip Car u jeku neviđenog haosa u Beloj kući zbog Tare Simov i Kristijana Golubovića, obrušio se na Minu Vrbaški govoreći da je ona ljiga, koja pravi smicalice namerno i doliva ulje na vatru, terajući Vladimira Tomovića i Lepog Miću da igraju rijaliti igru.

"Cela kuća zna, ti si ljiga i smrad! Ne pali sa strane! Najbitnije je njeno i još od par ljudi mišljenje! Slino jedna smrdljiva! Opet ćeš grebati na kapiji na bensedinima", urlao je Car na Minu.

Filip Car, Mina Vrbaški
foto: Printscreen

"Meni odgovara da ovo radi, neka radi! Ja nisam rekla ništa što nije rečeno", urlala je Mina.

"Ti si napušio Minu bezveze, Mina uvek podlo ide i komentariše! Care, ne možeš mi reći da Mina može gasirati Miću i Vladimira, 'ajde molim te", odbrusila je Zerina.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen

Car je sve vreme pokušao da ubedi sve zadrugare u svoje mišljenje, iako su ga Mića i Đedović demantovali svaki put kada je hteo da uništi Aleksandru i Minu.

"15 dana ide se po kući i priča se da se puši k*rac, da li će sećaš šta je rekla u svađi? Od tada ide ta priča, ja sam okej sa njom, ali kada sam je pitala, nije htela da priča o tome, jer ima strah", rekla je Aleksandra.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

"Da vam objasnim jednu stvar, da je ona bila transparentna i da je rekla da je lagala, moje namere nemaju veze, da je ona rekla da je lagala, sve bi bilo drugačije", urlao je Tomović.

"Iskoristio je priliku da zabije Kristijanu", dobacila je Zerina.

"Ja ću vam reći jednu stvar koju niko nije primetio, pošto vi ne znate, ja sam primetio, i dok je ova gungula, ja imam odgovor, Ivana je postavila pitanje, a niko se nije setio da pita Ivanu da li sam ja rekao njoj da postavi pitanje, a možda baš jesam i da sam toliko kvaran da jesam", odbrusio je Tomović.

Nakon strašne svađe koja se desila između Mine Vrbaški i Filipa Cara zbog nesloženih stvari, Mina je završila na podu garderobera plačući i jecajući, dok su je Ana Bulatović i Zerina Hećo tešile.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track