Najnovije vesti

STIŽE TUŽBA! Procurela šokantna prepiska Borinog brata i Necine porodice, Lazićev brat bliznac imao je jasnu poruku!
Foto: Printscreen/Zadruga

POSEDUJU DOKAZE

STIŽE TUŽBA! Procurela šokantna prepiska Borinog brata i Necine porodice, Lazićev brat bliznac imao je jasnu poruku!

Rijaliti

Turbulentan odnos učesnika "Zadruge", Nenada Lazića Nece i Bore Santane mesecima unazad intrigira celokupnu javnost. 

Nakon što su mesecima bili nerazdvojni, mladi tiktoker priznao je da su njegove emocije prema Bori prevazišle prijateljske okvire, te da je zaljubljen u Santanu, što je otkrilo da Neca ima sklonosti ka istom polu. Iako za mnoge šokantno, njegovi rijaliti cimeri su mu pružili podršku. 

Nenad Lazić Neca, Neca Tiktoker
foto: Printscreen

Podrška nije dugo trajala, Neca je danima pokušavao da se približi Bori, koji ga je odbacivao od sebe, te ga je u jednom trenutku udario, zbog čega je bio kažnjen. 

Bora Santana
foto: Printscreen

Priča koje je odjeknula kao bomba, ostavila je posledice i na dve porodice, koje napolju vode ljutu borbu preko društvenih mreža. Naime, Necin brat blizanac, Predrag Lazić Peca, se oglasio i otkrio šta se dešava u njihovom porodičnom domu, ali i u kakvim je odnosima sa porodicom Bore Santane.

- Ja moram da kažem da Neca ima veoma jaku podršku, ljudi nas sreću na ulici i hvale ga na sva usta! Mi kao porodica, uvek ćemo biti uz njega, znam da zvuči kontradiktorno, s' obzirom na Novogodišnju čestitku koju smo poslali Neci, koja je bila jako oštra i bolna, kako za njega tako i za nas! Ja sam to uradio kako bih ga kaznio za postupke koje pravi, jer sa njim mora tako. On je počeo da igra neku igru, i napokon je postao neko ko brani sebe, i mi smo sa njim zadovoljni. Ljude oko njega ne bih komentarisao, prosto ne želim, ali moram da kažem da ni nama napolju nije lako. Ja sam odlučio da sve iznesem u javnost i kažem kako stoje stvari! Naime, ja sam se javio Borinom bratu preko Instagrama, i zamolio ga kulturno da mi ostavi porodicu na miru i da nam ne preti. To je sve ekslairalo u još veće pretnje, i tada je on počeo da mi šalje gladsovne poruke, i da preti mojoj porodici i meni. Psovali su nas i vređali, Bora je udario Necu, i svašta se izdešavalo, ali mi preko toga nećemo preći! Trenutno, kod sebe imam par prepiski sa Borinim bratom, kao i jedan tonski zapis kao dokaz za sve pretnje i uvrede - rekao je Peca, i podelio navodne dokaze za svoje tvrdnje.

Predrag Lazić Peca
foto: Printscreen/Pink

- Prenesite Borinoj porodici pretnju, ako ovako nastavi piše mu se loše, naravno i porodici. Jer niko ne može da vređa moju porodicu! Srdačan pozdrav - napisao je Peca, Necin brat.

- To što je slikano nije ništa, jer ovo što si ti poslao je nešto! Uzgred nje bojim se nikakvih tužbi, jer tvoj brat treba da se boji jer je uradio dosta ružnih stvari, kao na primer, sve snimke gde je pretio imamo, pa i šamar što ej udario Neci,m psovao mojoj majci mrtvo i živo, i psovao baku koja egzistira. Polako zbog svih suza, neću ja da pretim, jedna opomena će biti tužba ali posle toga ne znam. Neca nije uradio ništa sem rijalitija, i za to ne može niko da ga tuži, a ja nisam jedini koji će tužiti Boru Santanu, slobodno sve skrinuj, ključna stvar je da nemaš razloga da tužiš, a ja imam i dobićete uskoro pismenu tužbu. Pozdrav - odgovorio je Lazić.

BONUS VIDEO: 

Kurir.rs/Pink.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...