MAJA MARKOVIĆ I ALEN HADROVIĆ SE OBRATILI PORODICAMA! Ljubavni par imao jasnu poruku: Preživeli smo sve i SVAŠTA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

REkli

MAJA MARKOVIĆ I ALEN HADROVIĆ SE OBRATILI PORODICAMA! Ljubavni par imao jasnu poruku: Preživeli smo sve i SVAŠTA! (VIDEO)

Rijaliti -

Maja Marković i Alen Hadrović prišli su kod spomenika Džastinu Biberu, kako bi se obratili svojim bližnjima.

- Držim se ovde, mnogo mi je teško, Andrija mi nedostaje. Ne znam, srećom imam Alena, koji je tu uz mene. Nama je tri meseca, preživeli smo sve i svašta i tek ćemo, jer je stvarno teško. Jači smo nego ikad, iako je dosta njih protiv nas - rekla je Maja.

- Teško je za nas, drmaju nas kao pojedince, ali vezu ne mogu da nam uzdrmaju - izjavio je Alen.

Zadrugari su nedavno komentarisali sve aktuelne teme i odnose koje tresu imanje u Šimanovcima. Kristijan Golubović je dao svoje mišljenje o Maji Marković:

- Ako ti je voljeni u mukama, a ona mu bezdušno kaže da voli drugoga, to je gore od ubistva. Lako možemo da saznamo da li je bila hoklica ili kićanović sa tim doktorom. Ja generalno štedim i Alena i nju. Kada bih zaista pričao ono što mislim, morao bi da se potuče sa mnom ili beži preko kapije. Maji sam pričao o jednoj takvoj devojci, koja nije marila što ja imam 40 godina, a ona 19. Nije je interesovalo što ja varam ženu, što moja žena plače, isto tako je bila kombinacija. Kako možemo da definišemo devojku koja ostavi dečka na samrti, dečka koji je, kako ona kaže, lepši od Alena, pažljiviji... Ko je onda Alen za nju, šta je on uradio za nju? Ona je u tom momentu bila u najboljim odnosima sa Jocom - komentarisao je Kristijan.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track