ZOLA I MILJANA PRVI PUT SE SUOČILI POSLE RASKIDA! Kulićeva prolila gorke suze, on joj odbrusio: Napravićeš nam PAKAO OD ŽIVOTA!
Foto: Pritnscreen

POMIRENJE NA POMOLU?

ZOLA I MILJANA PRVI PUT SE SUOČILI POSLE RASKIDA! Kulićeva prolila gorke suze, on joj odbrusio: Napravićeš nam PAKAO OD ŽIVOTA!

Rijaliti -

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se u ekonomskom dvorištu, kako bi mogli na miru da razgovaraju o njihovom međusobnom odnosu i opstanku u rijalitiju.

- Ti jesi, a ja kažem da ja nisam. Pravili smo jedno drugom sranja - počeo je Zola.

- Mi očigledno ne možemo funkcionisati. To između nas je bilo katastrofa, izblamirali smo se. Nisam zaboravio i one dobre stvari, i zbog tebe sam ovde. Da nije tebe...ja znam da sam te voleo iskreno, ali moraš da shvatiš da ne možemo, nemoj da plačeš. Samo mi je cilj da ne budem diskvalifikovan. Možemo bolje da izguramo sami, bez mnogo međusobnog kontakta - pričao je Zola.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen

- Ja tebi ne želim sve najgore. Ne treba da osećaš tu odgovornost. Nisam ja kriva za diskvalifikaciju. A ono za kiretažu je bio test - rekla je Kulićeva.

Miljana se u jednom trenutku zaplakala.

- Pošto je on meni rekao da si ti rekla da ja dođem..šta si htela? - pitao je Zola.

- Da ti kažem..i da te vidim. Samo to, ništa drugo - priznala je Miljana.

- Moje mišljenje, da ne piješ više alkohol. Znaš kako izgleda, dno dna, ponižavaš se, katastrofa. Hteo sam da ti priđem i kažem da se unormališ. Nisam hteo, ko zna, ispašće opet haos - rekao je Lazar.

- Saplela sam se na kablovima, znam. Ali meni je to sve mama rekla.Posle toga nisam okusila alkohol - rekla je Kulićeva.

Razgovor Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole se potom nastavio u ekonomskom dvorištu, a oni su se sve vreme držali za ruke.

- Ponašaj se kao dama, budi gospođa. Znaš šta si sve napravila, kako si pomogla svojima. Dopustila si da se srpdaju sa tobom. Ponašaš se kao najveći debil. Ja sam sebi našao neki pravac, da se sprdam, prolazi mi vreme drugačije, nije mi više teško u stomaku kao kad smo bili ti i ja. Koliko da budem ovde, samo da ne budem diskvalifikovan. Biću ponosan na sebe. Ako ti isto uradiš, biću ponosan na tebe - govorio je Zola.

- Ne znam šta više da ti kažem. AKo nekad nešto porazgovaramo, nemoj da pokušavaš da mi se približiš, napravićeš i sebi i meni pakao od života - pričao je Čolić.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen

Njihov razgovor prekinuo je Vladimir Tomović, koji je počeo da ih savetuje.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track