DEČKO JE OSTAVIO KAD JE SAZNAO DA JOJ JE OTAC UBICA?! Dragana ušla u rijaliti, a krije BOLNU životnu priču, raskid je DOTUKAO?
Foto: Printscreen

TUŽNO

DEČKO JE OSTAVIO KAD JE SAZNAO DA JOJ JE OTAC UBICA?! Dragana ušla u rijaliti, a krije BOLNU životnu priču, raskid je DOTUKAO?

Rijaliti -

Draganu Burmazović navodno je ostavio dečko kada je saznao da je njen otac ubio čoveka.

Milenko Burmazović zaklao je 2007. godine Dragoslava Tešića, koji je misicinoj sestri Verici donirao bubreg. Osuđen je na 12 godina robije, a iz zatvora je pušten pre skoro dve godine.

"Dragana je s tim momkom bila dugo u vezi i baš ga je volela. Kazala mu je da sa ocem ne razgovara jer je strog, ali mu nije otkrila ništa o tragediji. Krila je to od svih, pre svega jer joj je ta tema veoma bolna, ali i da je ljudi ne bi osuđivali", priča navodno dobro obavešten izvor.

Dragana Burmazovic
foto: Printscreen

Prema njegovim rečima, porodica dečka za kog je planirala da se uda saznala je da je Dragana Milenkova ćerka.

"Raspitivali su se o njoj, a kako Loznica nije velika, brzo su saznali iz koje je porodice. Bili su šokirani. Dečko je jedan dan samo došao kod Dragane na vrata i rekao joj: "Ne mogu da budem u vezi sa ćerkom ubice!" Bila je potpuno slomljena, dugo je patila, a mislim da ga nikad nije prebolela", kaže izvor i dodaje:

Dragana Burmazović
foto: Printscreen/Zadruga

"Draganu dodatno boli jer je javnost saznala ko je njen otac. Ona sa ocem odavno nije u dobrim odnosima."

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja