Najnovije vesti

LOŠE SAM OD NESREĆE, U GLAVI MI JE TEŠKO! Sanja Stanković prisetila se UDESA pre rijalitija, pa najavila Matoroj TUŽBU! VIDEO
Foto: Pritnscreen

slomila se

LOŠE SAM OD NESREĆE, U GLAVI MI JE TEŠKO! Sanja Stanković prisetila se UDESA pre rijalitija, pa najavila Matoroj TUŽBU! VIDEO

Rijaliti

Jovana Tomić Matora ogovarala je Sanju Stanković sa Erminom Pašović, a potegla se tema oko stana, o kom je već bilo reči u danima za nama.

- Sve što su rekle, govori o njima. One mene vređaju, a ne ja njih. Ne znam, ja sam već pričala...Samo ću se obratiti mojoj mami, jer ima punomoćje, svaku reč koju Jovana bude rekla protiv mene, može da je tuži. Ja ovde ne želim da se svađam i raspravljam, svaka kleveta neka ide na njenu čast. Pričam generalno, a ja se neću nastavljati - počela je Sanja.

Sanja Stanković
foto: Pritnscreen

- Ne mogu da verujem šta priča, u šoku sam. Ona meni priča da će da zove muriju, koju klevetu sam ja rekla? - pitala je Matora.

- Ja se borim sa sobom, i dižem samu sebe, jer nemam nikoga. Mi ćemo na sudu da rešimo sve što nije tačno - dodala je Sanja.

- Ti si Sanja imala najpozitivnija pitanja ovde, nikad bolja nisi bila. Ne znam šta se sad foliraš - ubacio se Đedović.

- Meni je u glavi teško, ja sam svesna šta se dešava, ali sam loše od nesreće. Ne mogu da izdržim boravak ovde, pritisak, ljude. Neću da se pravdam ovde ljudima - rekla je na ivici suza Stankovićeva, pa dodala:

Sanja Stanković
foto: Pritnscreen

- Ići ćemo do policije, jer je juče pominjala Pandu, za kog je rekla da je dekica. Izlupetala se ovde - nastavila je Sanja.

- Sanja, da li se loše osećaš što isi u vezi sa Anđelom? - pitao je voditelj Milan.

- Ne. Meni se ide kući već mesec i po dana unazad. Ne želim da pričam. Trebaju mi 4 zida i moj krevet - opet se Sanja zaplakivala.

Sanja Stanković
foto: Pritnscreen

- Ti nisi srećna. Nesrećna si u bivšoj vezi u kojoj nisi volela, nesrećna si zbog svega ovde - počeo je da nabraja Đedović.

- Ja sam bila srećna i bez tih para! Samo sam htela d apobegnem od situacije koja mi se desila napolju. Sećam se kako sam se tumbala pedeset metara, imam traume od toga. Ja sam se od tog trenutka promenila. Drugarica je mislila da sam mrtva, ne znam kako sam ostala živa, tada mi je kliknulo u glavi. Ja brzo padam. Ja sma se u dvojci svađala, a sada ništa ne radim, i ne mogu da se saberem - vikala je Sanja.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...