Najnovije vesti

TROJE RIJALITI UČESNIKA IZABRALO NOVOG VOĐU: Prvo su hteli Kristijana, a odlučili se za onog koji to nije bio NIKAD! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PALA ODLUKA

TROJE RIJALITI UČESNIKA IZABRALO NOVOG VOĐU: Prvo su hteli Kristijana, a odlučili se za onog koji to nije bio NIKAD! (VIDEO)

Rijaliti

Dragana Burmazović, Alen Hadrović i Mišel Gvozdenović razgovarali su u pabu o izboru novog vođe, pa su došli u Belu kuću i saopštili njihov izbor.

Naime, njih troje razmatrali su Kristijana, ali na kraju izabrali drugog vođu.

Zadruga 4, rijaliti
foto: Printscreen

"Ja moram da kažem da sam se ja borio da vođa bude Kristijan, ali Dragana i Alen su odlučili da to bude Janjuš. Ja sam smatrao da je Kristijan najbolja opcija, ali kako god", rekao je Mišel.

"Mi smo odlučili da bude neko ko nije bio, ja sam imao svoje predloge, a Dragana svoje, ali oboje smo bili za Janjuša", rekao je Alen.

Zadruga 4, rijaliti, Marko Janjusevic Janjus
foto: Printscreen

"Ja smatram da je Kristijan bio više puta i biće opet, a Janjuš nije nikada, ali moraće sada da se dokaže oko svega", rekla je Dragana.

"Ja vam se zahvaljujem, jedva čekam da naporavim haos oko podele budžeta i da podelim male onima koje ne volim. A sada želim da čestitam Šebezu rođendan", rekao je Janjuš, novoizabrani vođa.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...