OSMAN KARIĆ ISPROZIVAO ĐETIĆA! Stefanov tata obrušio se na Tomovića zbog SINA I MISICE pa ga uporedio sa likom iz crtanog filma!
Foto: Printscreen

HAOS

OSMAN KARIĆ ISPROZIVAO ĐETIĆA! Stefanov tata obrušio se na Tomovića zbog SINA I MISICE pa ga uporedio sa likom iz crtanog filma!

Rijaliti -

Osman Karić ne propušta priliku da na svom Instagram nalogu iznese svoje mišljenje o rijalitiju "Zadruga". Njegova današnja objava privukla je veliku pažnju.

Osman Karić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Osman je podelio sliku iz rijalitija na kojoj se vidi kako Vladimir Tomović posmatra njegovog sina Stefana i Jovanu Ljubisavljević koji se ljube. Osman je uz fotografiju napisao:

- Štrumfovi, smrsiću vam konce - a preko tela Vladimira Tomovića napisao je "Gargamel", što aludira da će Tomović pomrsiti konce njegovom sinu i Jovani.

Podsetimo, netrpeljivost na relaciji Karić - Tomović datira još od prošle sezone pomenutog rijalitija. Naime kada je Vladimir Tomović diskvalifikon zbog fizičkog nasrtaja na Mensura Ajdarpašića, Stefan Karić koji je do tog trenutka bio Tomovićev najbolji prijatelj, počeo je da se druži sa Mensurom. Po Stefanovom izlasku iz "Zadruge", Tomović i on nisu bili u dobrim odnosima, a čim je ušao u rijaliti, Karić je smuvao Tomovićevu simpatiju, misicu Jovanu Ljubisavljević. Mensur, sa druge strane često posećuje Osmana, pa ne čudi da što je Osman isprozivao Tomovića.

Osman Karic, Mensur Ajdarpasic
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:19

ZAFALILO JOJ MATERIJALA?! Starleta iz Ivanjice snimala se tokom vožnje, BUJNO PORPSJE SEVA na sve strane, Instagram GORI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track