DOŠLA JE I REKLA MI DA OPEREM WC! Sanja pobesnela što joj je Goca Džehverović prekinula razgovor sa Anđelom: Ne moram ja NIŠTA!
Foto: Damir Dervišagić

haos

DOŠLA JE I REKLA MI DA OPEREM WC! Sanja pobesnela što joj je Goca Džehverović prekinula razgovor sa Anđelom: Ne moram ja NIŠTA!

Rijaliti -

Sanja Stanković je ispričala Bori Santani da je ogorčena na mentorku Gordanu Džehverović, zbog situacije koje se desila pri njenoj poslednjoj poseti Beloj kući, kada je zadrugarima očitala lekciju zbog nehigijene u Beloj kući.

- Goca sad kad je bila iznervirala me. Ja se nešto sa Anđelom raspravljam, ona dolazi i kaže: "Sad ćeš WC da opereš", ja sam rekla da neću. Usred rasprave ona dolazi. Ne moram ja ništa što ja neću - pričala je Sanja, sa gorčinom u glasu.

Inače, u toku dana, Sanja se rasplakala i požalila Ermini Pašović da se oseća loše jer su se Jovana Tomić Matora, Anđelo Ranković, Nataša Radan, Ermina Pašović i ostali zadrugari izmirili, a niko se sada sa njom ne druži.

"Svi su se izmirili, samo sam ja crna ovca. Osećam se odvratno."

Podsetimo, Sanja i Matora bile su u vezi, koja se okončala nakon izlaska iz rijalitija. Njih dve u početku bile su u dobrim odnosima, dok Sanja nije "uplovila" u romansu sa Anđelom. Anđelo je ubrzo raskinuo sa Stankovićevom jer i dalje gaji emocije prema bivšoj devojci Teodori Džehverović.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

NISAM VIŠE SPOSOBAN DA VOLIM: Vojaž slomljen posle raskida sa Breskvicom, bolje mu je kad je SAM! A ona ne prestaje da ŽARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track