TARA I ŠA NA KORAK DO POLJUPCA! Zaratili zbog Ćorbe, a onda oslobodili STRASTI i zaboravili na sve PROBLEME! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

NE MARE

TARA I ŠA NA KORAK DO POLJUPCA! Zaratili zbog Ćorbe, a onda oslobodili STRASTI i zaboravili na sve PROBLEME! (VIDEO)

Rijaliti -

Milan Janković Čorba napravio je opštu pometnju zbog poređenja sa odnosom Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, što je izazvalo i svađu između njih, ali ubrzo i pomirenje, posle čega je sve bilo kao i pre:

- Znaš, ja njemu kažem, naravno da sam je zgotivio kao osobu, ne bih blejao sa njom da nije tako - objašnjavao je Ša, pa otišao na trenutak.

- Ša se sad objašnjava sa Čorbom - smejala se Tara, pa se posvađala sa Ša.

- To govori druga osoba, u čemu je tvoj problem? - vikala je Tara.

Nenad Aleksić Ša u centru je pažnje zbog prisnog odnosa sa Tarom Simov u rijalitiju, a reperove komšije sada su progovorile o njegovoj supruzi Ivani Aleksić, koja izbegava da se oglašava ovim povodom.

Osim što žive na Novom Beogradu, Ivana i Ša na istom mestu u zgradi poseduju i salon lepote u kojem reperova supruga radi, a u kojem zaposleni nisu želeli da govore o Aleksićima.

- Mi ništa nećemo komentarisati, niti ćemo davati izjave. Ivanin i Nenadov privatni život je njihova stvar i to oni među sobom treba da reše. Nije na nama da o tome pričamo, niti komentarišemo - rekli su radnici salona.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

U prodavnici ispred Ivaninog salona prodavačica je takođe istakla da je reperova supruga divna mlada dama i da joj je žao zbog toga što joj je Ša priredio.

- Ivana stalno dolazi i kupuje voće kod nas. Predivna je i ljubazna. Uvek je lepo raspoložena, a samo ona zna kako joj je. Ljudi je prepoznaju, zaustavljaju je i govore joj: "Svaka ti čast! Ti si prava žena! Šta je ono trebalo Nenadu?", a ona samo slegne ramenima i ne komentariše. Muža nikada nije javno napala, bar ne da mi čujemo. Samo se zahvali i ode - ispričala je radnica za Alo.

Tara Simov
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

01:06

LJUPKA PRASNULA U SMEH NA NAJAVU O SEBI I GENERALU SIMIĆU! Ostavila sve iza sebe i stavila tačku (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track