CAR PRIZNAO EMOCIJE PREMA MINI! Filip otkrio da je VOLI, ona ne želi drugu ŠANSU zbog reči koje joj je POKOJNA BAKA uputila!
Foto: Printscreen/Zadruga

OTVORIO DUŠU

CAR PRIZNAO EMOCIJE PREMA MINI! Filip otkrio da je VOLI, ona ne želi drugu ŠANSU zbog reči koje joj je POKOJNA BAKA uputila!

Rijaliti -

U Beloj kući je na redu bio video-prilog u kome Filip Car čita čestitku koju mu je napisala Mina Vrbaški, nasamo u hotelu, pa je i prokomentarisao svoje emocije prema njoj.

- Pročitao sam je dva, tri puta, to je nažalost napisala njena majka. Sad tek kad sam sebi došao, vidim gde sam pogrešio. Da imam namere prema njoj, drugačiji bih bio. Meni jedanput kad ugasi, onda ugasi. A svaki put isto napravim, zaljubim se i budem nenormalan. Voleo bih da vidim sve najbolje od nje, ja barem vidim da ima nekih baš dobrih stvari. Naravno da je volim, bio sam s njom - rekao je Car.

- Mina kad nije bila ovde, videla sam da mu ona nedostaje. Promenio se u poslednje vreme, nije pogledao nijednu ovde. Mislim da nju voli, pre svega kao čoveka, ako Mina smatra da ima vremena i materijala, mogli bi da se pomire. Vizuelno su lep par - pričala je Maja.

- Ne postoji emocija. Rekla mi je baka da ne želi više da me vidi u ovakvom odnosu. Njena želja je da ovde ostanem sama, i biću sama. Odnos sa njim joj se od početka nije dopao. Tu završavam što se tiče Filipa, možemo uvek normalno da popričamo - rekla je Mina.

- Ja ne mogu da sakrijem emocije, ja bih nju digao sad odavde i izneo je kroz vrata. Simpatična mi je, gotivim je, na žurki ne boih onako reagovao rekao je Car.

- Od kako je odsutna bila, raznežio se, može da laže nas, ali uverena sam da on nju voli, grli njen jastuk - govorila je Paula.

- Ja nju volim, nije to tajna, pričao sam sa ljudima ovde. Ja sam ušao ovde iz neke situacije loše, i oscilacije su mi bile ovde strašne, ali sad mi se ne može to desiti, sve manje i manje. Imam tu crtu, ali neće više biti na taj način - rekao je Car.

- Oni su svi između sebe dobri, smeju se, slažu se, a posle toga će biti ako ne izvuku očekivanja, svađe i vređanja - rekao je Mića.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

02:23

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IMITIRAO PEVANJE MAJE NIKOLIĆ: I dalje NE VOLI da je čuje, a PROGOVORIO i o odnosu sa Erom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track