IVANA ŽELI RAZVOD, A ONI DOBIJAJU POKLONE I VESELE SE! Tara i Ša nisu krili koliko su uzbuđeni: Ne skidaju osmeh sa LICA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

hit

IVANA ŽELI RAZVOD, A ONI DOBIJAJU POKLONE I VESELE SE! Tara i Ša nisu krili koliko su uzbuđeni: Ne skidaju osmeh sa LICA! (VIDEO)

Rijaliti -

U Belu kuću obezbeđenje unelo poklon za Jovanu Ljubosavljević. Naime Jovana je dobila poklon od svoje porodice, a onda je usledio poklon za Taru i Ša.

Tara Simov
foto: Printscreen/Zadruga

Jovana srećan 8. mart, da budeš tako voljena na svim životnim poljima, i da svi uživamo dok te gledamo takvu. Veliki pozdrav Stefanu od nas koji te volimo - glasila je Čestitka.

Naredni poklon bio je za Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, koji su dobili mafine sa njihovim slikama.

Tara Simov
foto: Printscreen/Zadruga

Odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov u "Zadruzi" mnoge intrigira i veliki broj ljudi, ali i zadrugara, ubeđen je da su njih dvoje zaljubljeni jedno u drugo. Oni ne žele to da priznaju iskreno i otvoreno, ali ono što rade govori u prilog tome da osećanja postoje. To je primetila i Ivana, žena Nenada Aleksića Ša.

Sada se oglasio i brat Nenada Aleksića Ša, Predrag, koji je otkrio šta se dešava napolju.

- Želim da potvrdim da Ivana hoće da se razvede, to je njihova stvar. Ja se u to ne mešam, to će oni rešiti kad izađe. I da zna, šta god da se desilo tamo, mora da izdrži, da bude jak, a mi ćemo uvek biti uz njega kao njegova porodica, da mu pomognemo da sve to prebrodi - poručio je Nenadov brat Predrag za Pink.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:04

MARINA VISKOVIĆ OBJAVILA VIDEO BEZ ŠMINKE I FILTERA! Pokazala kako zaista izgleda, pa saopštila svima ODLUKU koju je donela!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track