IVANA ČEKA ŠA DA IZAĐE DA SE RAZVEDU, MI SMO SA NJOM U KONTAKTU! Oglasio se reperov otac, pa prokomentarisao njegov ODNOS sa Tarom
Foto: Printscreen

poslušao sina i oglasio se

IVANA ČEKA ŠA DA IZAĐE DA SE RAZVEDU, MI SMO SA NJOM U KONTAKTU! Oglasio se reperov otac, pa prokomentarisao njegov ODNOS sa Tarom

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša protekle noći saznao je da se njegov brat oglasio i rekao da ga porodica podržava, ali da je razvod sa njegovom još uvek zakonitom suprugom neizbežan.

Nakon brata, oglasio se i Nenadov otac, koji je potvrdio da će do razvoda doći, te da su u kontaktu sa Ivanom, reperovom suprugom.

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Reperov otac je potvrdio informaciju da je Ivana Aleksć odlučila da se razvede od njegovog sina:

- Ja ovo ne bih uradio, ali kada je Neša rekao da se oglasimo, reći ću. Ivana je odlučila da se razvede, ali će sačekati Nenada da izađe iz Zadruge da porazgovaraju njih dvoje kao odrasli ljudi. Ja moram da kažem da mi jesmo sa Ivanom u kontaktu, viđamo je, ali ne bih ništa više otkrivao o tome - ispričao je Aleksić.

Na pitanje prokomentariše odnos Tare Simov i njegovog sina, on je kratko odgovorio.

- Iskreno, ja to ne bih komentarisao, ne bih se ni oglašavao ni za ovo, ali pošto je Nenad rekao da se oglasimo, uradio sam to - zaključio je.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

BONUS VIDEO:

00:17

KIJI KOCKAR PORUČILI DA JE KAO BABA U DUBAIJU, A ONA NIJE OSTALA DUŽNA: To što je vama VAU, meni je svaki dan! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja