TARA I ŠA NA KLIMAVIM NOGAMA VEĆ NA POČETKU VEZE! Problemima nikad kraja, Simova reperu OPET ZAMERA SVE, a on se PRAVDA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

haos

TARA I ŠA NA KLIMAVIM NOGAMA VEĆ NA POČETKU VEZE! Problemima nikad kraja, Simova reperu OPET ZAMERA SVE, a on se PRAVDA! (VIDEO)

Rijaliti -

Tara Simov i Nenad Aleskić Ša su se za vreme proslave stalno raspravljali, a razlog je bio taj što je Ša, iako je ozvaničio vezu sa njom, držao distancu od Tare, te nije hteo da je grli.

- To ti gasiš, ja ništa ne gasim. Ne nego mi prebacuješ. Ja sam sisala vesla! Videli smo sinoć, vidimo i sad - rekla je Tara.

- Pričam ti za to kad ono, razumeš. Ja ti ne prebacujem - rekao je Ša.

Tara Simov
foto: Printscreen

- Odvratno je to što pričaš sad, što me mučiš? - pitala je Tara.

- Dobro je bilo, i krenemo i.. - rekao je Ša.

- Ako se ti suzdržavaš od toga da me zagrliš... - pričala je Tara.

Nakon što su zvanično ušli u ljubavnu vezu, Nenad Aleksić Ša i Tara Simov su sve vreme u žiži javnosti, a sada se za medije oglasio reperov drug Dušan.

- Ja ne podržavam vezu Tare i Nenada. Mada, očekivali smo da se desi ovo nakon svega što se prethodnih meseci dešavalo između njih dvoje - rekao je Dušan.

Zanimalo nas je da li je u kontaktu sa Nenadovom zakonitom suprugom Ivanom:

- Sa Ivanom sam se čuo poslednji put pred emisiju kojoj sam gostovao kada je Ša bio nominovan. Moram vam reći da se ona za razvod odlučila pre 2, 3 meseca. Znate, Ivana i Tara su nebo i zemlja. Ja ne znam šta je u njegovoj glavi, ali mi je krivo zbog svega - odgovorio je Dušan, pa nam je otkrio da će uvek biti tu za Nenada:

- Krivo mi je što se sve ovo izdešavalo, ali ja Nenada poznajem i pre Ivane, on će uvek biti moj drug - rekao je Dušan za Pink.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

03:42

SAHRANJEN BORIS KOMNENIĆ: Glumac ispraćen na večni počinak, porodica NEMA OD BOLA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track