IMA DETE KOD KUĆE, A TAKO SE PONAŠA Nakon burne SVAĐE Maje i Čorbe OGLASIO se njen otac TAKI BESAN KAO RIS: Uvek sam uz svoje dete
Foto: Printscreen

DRAMA

IMA DETE KOD KUĆE, A TAKO SE PONAŠA Nakon burne SVAĐE Maje i Čorbe OGLASIO se njen otac TAKI BESAN KAO RIS: Uvek sam uz svoje dete

Rijaliti -

Protekle noći zadrugari su osudili Milana Jankovića Čorbu zbog ponižavanja i vređanja Maje Marinković, zbog čega je i usledila njihova burna svađa pred svima.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

Sve je počelo jer je Maja otkrila da je ponovo bila intimna sa Čorbom, što je on doživeo kao napad i u histeriji je demantovao. Maja je zbog Čorbinih uvreda zaplakala, a pogotovo kada joj je uvredio oca Takija Marinkovića. Taki se oglasio za medije i progovorio o Čorbi:

Maja Marinkovic
foto: Printscreen

- Čorba je "zlatan" dečko, tako napišite - rekao je Taki ironično, pa nastavio:

- Sve će on meni reći u lice što ima da kaže. Ima dete kod kuće, a tako se ponaša. Ili je ostavili ili šta! Ja sam dobio od jedne drugarice Majine koja je izašla šta ona radi i ja podržavam svoje dete. Kako može da se ponaša tako prema jednoj devojci? Njoj je najbolje kad je sama! Ja sam uvek uz svoje dete - poručio je na kraju Taki.

Taki Marinković
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/S.M./Pink

BONUS VIDEO:

00:19

ZAFALILO JOJ MATERIJALA?! Starleta iz Ivanjice snimala se tokom vožnje, BUJNO PORPSJE SEVA na sve strane, Instagram GORI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track