ZADRUGARI UPUTILI BRUTALNE KRITIKE NA RAČUN TARE I ŠA! Ermina zapenila: Slala sam Ivani klipove, niko neće da ti ćuti VIŠE! VIDEO
Foto: Printscreen/Zadruga

haos

ZADRUGARI UPUTILI BRUTALNE KRITIKE NA RAČUN TARE I ŠA! Ermina zapenila: Slala sam Ivani klipove, niko neće da ti ćuti VIŠE! VIDEO

Rijaliti -

Naredni klip koji su zadrugari pogledali, ticao se ljubavne afere Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a klip koji su pogledali, napravili su fanovi novopečenog para, koji se sve vreme smeškao gledajući scene "zabranjene" ljubavi koja je glavna tema danima, ali i mesecima unazad.

- Ti si jedno smeće i go*no, ovo je razlog što te žena ostavila! Pričao si "Iko volim te" a gledaj šta si radio. Razboleo si svoju ženu, pokazao koliko si smeće od čoveka - počela je Miljana.

- Ti misli na svoje roditelje - dodao je Ša.

- Možeš da istrpiš malo? Trpi kad si zas*ao - dodala je Ermina.

- Istina boli! Baš iz ovog razloga, žena gleda sve 4 meseca, ja uživo nisam mogla da ispratim ove situacije. Evo, sada je sa Tarom... - nastavila je Miljana.

- Ne sme niko ništa da ti kaže! Neće niko da ćuti, dokle više, tebi niko ne sme reći reč! - vikala je Ermina.

Miljana Kulić, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Zadruga

- Erminin ulazak u Zadrugu 4... - počeo je Ša.

- Plakaćeš kao kiša! Molićeš je! - nastavljala je Miljana.

- Je l' postoji razlog da Ivani ovo prirediš? - pitao je Kristijan.

- Ja sam apsolutno kriv i to je to - rekao je Ša kao iz topa.

Miljana Kulić, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam sedmog novembra ušla ovde, i kod Drveta sam rekla da se ovo vidi napolju. Ja sam prva Ivani poslala klip, i rekla joj vidi kako Tara pravi priču... Kada sam ušla, njemu sam skrenula pažnju, i rekla mu da ona pravi priču preko njega. Ja sam rekla da je katastrofa, i ja nemam lepo mišljenje o Tari, nikada ga nisam ni imala. Ivana je rekla da nema šanse, i da možeš da radiš šta hoćeš. Ti si na sve pristao, zamenili smo krevete, sklonio si se. Vidiš klipove, vidi se pogled. Sada me Tara iznenadila, kada je rekla da nije znala da se ovo ovako videlo - počela je Ermina.

- Šta je ovde konkretno? - pitao je Ša.

Miljana Kulić, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Zadruga

- Sve! Emocija, pogled, sve! Pusti ljudima da komentarišu - besnela je Ermina.

- Ja sam imala iskustvo u Zadruzi dva, ja sam na nominacijama rekla šta je bilo, i da je Nenad sve znao, znao je šta radi. Izuzimam Ivanu, tu nemam reč da kažem. Rekla sam mu, da ako ne može da se obuzda, ako je odlepio, onda okej. Janjuša smo razapeli, pa se ispostavili da je bila ludačka ljubav. Ako mu to njegovo srce kaže, ja neću da ćutim, i da ga tovarim. Neka radi šta hoće, ako se nije sklonio posle Kenana, znači da nije mogao. Ja sa Nenadom nisam pričala, nisam se mešala, niti ću se mešati, ali hoću da se čuje moj stav! - dodala je Matora.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:31

Ceca nakon suđenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track