OBUZDAJ SE, NEMOJ DA TE MARIJA ŠAMARA! Kristijan očitao Miljani bukvicu: Ja sam OŽENJEN ČOVEK! Imam ženu i dete kod kuće! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

jasno stavio do znanja

OBUZDAJ SE, NEMOJ DA TE MARIJA ŠAMARA! Kristijan očitao Miljani bukvicu: Ja sam OŽENJEN ČOVEK! Imam ženu i dete kod kuće! (VIDEO)

Rijaliti -

Kristijan Golubović morao je da se suoči sa Miljanom Kulić, objasni joj kako stvari stoje i postavi granicu:

- Miljana, mislim da si se ti malo zaljubiška. Nemoj da te šamara Marija. Ja sam oženjen čovek, imam ženu i dete kod kuće. Tako su i Tara i Ša tvrdili da su prijatelji... Nemoj, Miko, obuzdaj se - savetovao ju je Kristijan.

- U pravu si - rekla mu je Miljana.

Inače, u toku dana, dok su zadrugari glasali za ukućana koji se najviše plaši da iznese svoje mišljenje javno, Miljana Kulić se udobno smestila pored Kristijana Golubovića, pa našla način da se zabavi. Ona je sve vreme htela da ga poljubi, a on se pomerao od nje.

Naime, oni su se sve vreme igrali, masirali, razgovarali i šalili se, a Kulićeva nije skidala osmeh sa lica, dok je držala Kristijanovu ruku i pokušavala da ga poljubi.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

OSVANUO PRVI SNIMAK VUKA MOBA SA ĆERKOM U NARUČJU! Reper stavio Teonu na grudi, prizor je raznežio MNOGE: Uživa u ulozi OCA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja