BOJIM SE DA ĆE SE ŠA POMIRITI SA ŽENOM, A TARA ISPASTI GUBITNIK: Majka Simove u strahu za ćerku, a dobija i pretnje SMRĆU
Foto: Printscreen

ISPOVEST

BOJIM SE DA ĆE SE ŠA POMIRITI SA ŽENOM, A TARA ISPASTI GUBITNIK: Majka Simove u strahu za ćerku, a dobija i pretnje SMRĆU

Rijaliti -

Veza Tare Simov i Nenada Aleksića Ša već mesecima intrigira kako učesnike, tako i publiku, a Miroslava Simov, majka Simove kaže da joj nije lako dok gleda svoju ćerku u zagrljaju sa oženjenim muškarcem.

Kako je ispričala, zbog Tarine veze sa Ša, svakodnevno dobija pretnje smrću, a boji se da će najgore proći upravo njena naslednica po izlasku iz rijalitija.

Miroslava Simov
foto: Printscreen

"Moju Taru su jednom već kasapili satima, do iznemoglosti. Bojim se da će ovoga puta proći još gore, jer pretnje koje dobijamo od "druge", strane su upravo takve", rekla je potresena majka i dodala:

"Ni moj sin koji ima ćerkicu od dve godine, ali ni ja, ne smemo da izađemo iz kuće. Ne znate kakve nam sve poruke šalju i kroz kakvu agoniju prolazimo zbog njene zabranjene ljubavi sa oženjenim muškarcem. Mi tu vezu ne podržavamo i ne odobravamo, sve dok se on ne razvede i zvanično ne postane slobodan muškarac."

"Bojim se da će se on na kraju pomiriti sa ženom i da će Tara ispasti gubitnik u celoj priči, a to nije nemoguće. Čula sam da mu je supruga i ranije praštala prevare, pa što ne bi i ovoga puta", pita se ona.

Tara Simov
foto: Printscreen

"Ljudi se razvode i kada imaju po petoro dece, i to nije ništa neobično, ali ne odobravam ulazak u novu vezu dok se stara ne okonča. Taru sam vaspitavala da svom muškarcu uvek bude prva i jedina ili da bude sama, ali da nikada ne pristaje ni na šta manje. Ovo je Balkan, ovde se samo žena osuđuje, a nikada muškarac. Nju su svi razapeli, a njega niko", kaže očajna majka.

"Protiv Nenadovih godina nemam ništa, ne smeta mi razlika od 20 godina. Tara je dosta zrelija od svojih vršnjaka, pa uz nju i ide stariji muškarac, ali mi smeta njegov status. Inače, nešto mi kod njega ne pije vodu... Ne verujem mu kada je Tara u pitanju", kaže Tarina majka.

Nenad Aleksic Sa, Tara Simov
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Bonus video:

00:18

OPA! IZNENADNO VENČANJE? Kija sva u BELOM OTKRILA sve o Gospodinu PRAVOM! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track