STRAVIČNO! POZIVAJU NA LINČ SIMOVLJEVE Fanovi repera Ša hoće Tari da polome kičmu kad izađe iz Zadruge! Majka Miroslava preplašena
Foto: Printscreen

JEZIVO

STRAVIČNO! POZIVAJU NA LINČ SIMOVLJEVE Fanovi repera Ša hoće Tari da polome kičmu kad izađe iz Zadruge! Majka Miroslava preplašena

Rijaliti -

Fanovi Nenada Aleksića Ša ne mogu da prihvate činjenicu da je suprugu Ivanu prevario s Tarom Simov, zbog čega pozivaju na linč zadrugarke kad izađe iz rijalitija. Neki od njih predložili su da sakupe novac i unajme nekoga ko će je prebiti kad bude u spoljnom svetu.

Tara Simov
foto: Printscreen/Zadruga

Otkako je započeo vezu sa Simovljevom, mnogi gledaoci "Zadruge" ne mogu da prihvate tu informaciju i pitaju se kako je "lepu Ivanu zamenio ružnom i nevaspitanom Tarom". Nizali su se i drugi epiteti na račun zadrugarke, pa su na društvenim mrežama pisali da izgleda poput "pritke za paradajz, stalka za infuziju", kao i da je "narkomanka, psiho, ljubomorna, posesivna", dok su za Aleksićevu suprugu svi pisali da je "lutka i prelepa žena".

Nenad Aleksic Sa, Ivana Aleksic
foto: ATA Images

Međutim, ima i onih koji su otišli korak dalje i na Tviteru pozvali na linč Tare po izlasku iz "Zadruge". Neki fanovi repera Ša i Ivane tražili su da se udruže i sakupe novac kako bi unajmili nekoga da je prebije.

Tara Simov
foto: Printscreen Twiter

- Ko želi da se udružimo i da platimo nekog migranta ili tako nekog da slomi Tari kičmu kad izađe iz "Zadruge"? - piše u tvitu koji je stigao do velikog broja ljudi.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen/Pink

I dok su se neki složili sa ovom idejom i sasvim sigurno pristali na to, veliki broj tviteraša osudio je ovaj predlog. - Prelazite granice zdravog razuma. Treba da se lečite. Ma koga briga za nju, drndaru klošarsku - neki su od komentara.

Kontaktirali smo i s Tarinom majkom Miroslavom, koja je uplašena za ćerku, ali i za sebe. Kako kaže, i njoj stižu pretnje zbog Tarinog ponašanja, pa ne sumnja da postoje ljudi koji stvarno mogu da je povrede.

- Ne mogu da izađem iz kuće. Šalju mi svakakve poruke zbog njene veze sa oženjenim muškarcem. Ja ne podržavam tu vezu, kao što sam i rekla. Sve dok se on ne razvede i zvanično ne postane slobodan muškarac - počela je Miroslava i dodala da veruje u pretnje koje dobija njena ćerka, ali i ona. - Moju ćerku su već maltretirali, jedva je izašla živa. Strah me je ovog puta jer je šira javnost upućena u sve i postoji veliki broj pristalica toga da se ona povredi. Bojim se da će ovog puta proći još gore - rekla je Miroslava.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja