00:05

NAKON PRIČA DA JE PO NJU DOLAZILA HITNA, OGLASILA SE ŽENA NENADA ŠA! Ivana zablistala na mrežama, ne skida OSMEH sa lica!

lepotica

NAKON PRIČA DA JE PO NJU DOLAZILA HITNA, OGLASILA SE ŽENA NENADA ŠA! IVANA zablistala na mrežama, ne skida OSMEH sa lica! (VIDEO)

Rijaliti -

Ivana Aleksić, još uvek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša, oglasila se nakon dugo vremena. Naime, ona je u proteklom peridou skoro u medijskoj ilegali, a sada je svojom najnovijom objavom zapalila društvene mreže.

Ivana Aleksic
foto: Printscreen/Instagram

Ivana je okačila snimak sebe na kom se zadovoljno smeje, a razlog njenom osmehu jeste njena nova frizura.

Vladimir Tomovic, Nenad Aleksic Sa, Tara Simov
foto: Printscreen/Pink

Podsetimo, Nenad je javno mesecima bio u "prijateljskim odnosima" sa Tarom Simov, a kada je dobio saznanje da Ivana želi razvod, njih dvoje su i zvanično ušli u vezu. Ivana se nije oglašavala, ali ekipa Kurira obišla je njen komišluk:

- Svaki dan viđam Ivanu, dolazi da radi žena, šta će jadna. Lakše joj da tako prevaziđe ovu sramotu koju joj je muž priredio sa tom malom bestidnicom. Otkad se ovo desilo, pola je nema, saginje glavu i beži od svih, prebledela je. Onaj dan kad je Ša poljubio Taru, videla sam sa terase da je ispred salona bila i hitna pomoć, sigurno joj je bilo jako loše. Užas, nemam reči za tog njenog bivšeg muža - rekla je za "Kurir" komšinica iz zgrade u kojoj se nalazi i salon koji je u vlasništvu Nenada i Ivane.

Ivana Aleksic
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:08

LUNA POKAZALA KAKO JOJ POČINJU JUTRA! Đoganijeva snimila STOMAK, a Markov potez je sve RAZMNEŽIO! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track