IZGLEDAŠ KAO MUTANT SVINJE! NOS ĆE TI JEDNOG DANA OTPASTI: Brendon nikad suroviji prema Sanji, pljušte OPASNE uvrede! (VIDEO)
Foto: Printscreen

RAT TRAJE

IZGLEDAŠ KAO MUTANT SVINJE! NOS ĆE TI JEDNOG DANA OTPASTI: Brendon nikad suroviji prema Sanji, pljušte OPASNE uvrede! (VIDEO)

Rijaliti -

Branislav Radonić Brendon produbio je svoj konflikt sa Sanjom Stanković na glasanju za najumišljenijeg zadrugara.

On je istakao da je Sanja bila u centru pažnje samo kada je bila devojka Jovane Tomić Matore.

"Broj jedan osoba koja je umišljenja i to bez pokrića je Sanja. Ona je bila najefektnija kad je glumila fejk devojku Matorinu, ali kada zagrebete ispod toga, nema ništa. Nema sadržinu da bi se ponašala kako se ponaša, isključivo reaguje čoporativno. Nema stav", započeo je Brendon.

Sanja Stankovic
foto: Printscreen

"Ti meni govoriš da promenim plastičnog hirurga, a ti izgledaš kao mutant svinje. Tebi će nos da otpadne jednog dana. Vi žene mene proganjate jer imam bolje noge od vas. Bila si najadektvanija kad si bila Jovanina devojka", poručio je Brendon.

"Ovo je moj nos, dođi da pipneš. I ja sam bila Matorina zaštita, a ne ona. Ne voliš me jer nemam silikone i imam bolje grudi od tebe. Nemoj da si ljubomoran što je Filip dobar sa mnom, neću ti ga oduzeti, niti zabraniti", odbrusila je zadrugarka.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track